Traineeship Allround Werkorganisator

Wil jij jezelf na je studie blijven ontwikkelen en zie jij een carrière in de bouw helemaal zitten? Voor het Talent Development Programme Allround Werkorganisator is YER op zoek naar talentvolle bouwkundigen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Geef je carrière een serieuze kickstart met deze combinatie van doelgericht leren en werken binnen bouwprojecten.


Over het Talent Development Programme Allround Werkorganisator

Tijdens dit Talent Development Programme word je in twee jaar tijd opgeleid tot Allround Werkorganisator. Naast het opleidingsprogramma pas jij de kennis die je opdoet direct toe in de rol van Werkorganisator, bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers in de bouwsector.

Als werkorganisator ben je binnen bouwprojecten onder meer verantwoordelijk voor de juiste materialen, een goede planning, calculatie en het aanleveren van technische tekeningen.

Het technisch opleidingsprogramma bestaat uit twee onderdelen: het schakeltraject en de opleiding tot Allround Werkorganisator.

Schakeltraject (0,5 jaar)

 • Kostenbeheersing
 • Arbeidskunde
 • Techniek & Maakbaarheid
 • Beheersing van het Bouwproces

Opleiding Allround Werkorganisator (1,5 jaar)

 • Projectmanagement
 • Project Financiën
 • Bouwrecht & Contractrecht

Je neemt ook deel aan soft- en business skills trainingen, zodat je een allround getrainde professional wordt. Daarnaast werken we samen actief aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van onder meer een persoonlijk ontwikkelingsplan en enerverende coachingsessies door een gecertificeerd psycholoog halen we het beste in jou naar boven.

Na succesvolle afronding van dit opleidingsprogramma ontvang je een post-hbo-certificaat. Dit certificaat biedt jou het toekomstperspectief om door te groeien naar een functie als senior werkvoorbereider, projectcoördinator of projectleider.


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de bouwbranche. YER Technology werkt en denkt actief mee met bouw- en installatiebedrijven en bedenkt op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel werkgevers in de bouw als jonge professionals bedienen.

Je komt als TDP-deelnemer in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER IT heeft een groot netwerk binnen diverse branches. We vinden daardoor altijd een uitdaging die aansluit op jouw wensen en ambities.


Ons aanbod voor jouw carrière als werkorganisator

Als we jou selecteren voor het Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een vast contract.

Daarnaast krijg je:

 • Marktconform salaris via YER, passend bij jouw ervaring
 • Auto van de zaak
 • Vast contract
 • Post-hbo-diploma
 • Uitdagende functie binnen de complexe woningbouw en utiliteitsprojecten
 • Coaching; intensieve persoonlijke begeleiding
 • Soft skill trainingen zoals: Communicatie, Samenwerken, Effectief Beïnvloeden, Timemanagement, Onderhandelen en Leiderschap

Dit programma vindt plaats in samenwerking met:

BOB-opleidingenbob-logo-175x100

Tijdens de masterclass Elementaire Infra van BOB leer je om een infra-bouwproject technisch voor te bereiden, uit te voeren en te begeleiden. BOB is de leidende partij als het gaat om vakinhoudelijke trainingen en opleidingen binnen de bouw en infra. De gedreven trainers zorgen voor een inhoudelijk sterk verhaal omdat ze allemaal jarenlang succesvol actief zijn geweest binnen de sector. Daarnaast ontvang je een opleidingsbudget om je technische kennis verder aan te vullen.


Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting Bouwkunde en enkele jaren werkervaring (harde eis)
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Bouwkunde met 0 – 4 jaar werkervaring
 • Je bent communicatief sterk, leergierig en besluitvaardig
 • Je bent een kei in onderhandelen, plannen en organiseren

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over dit Talent Development Programme? Laat dan je gegevens achter, waarna wij contact met je opnemen. Het Talent Development Programme Allround Werkorganisator start in september 2020.

Of wil je liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Annabel.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Annabel Mooren

Team Lead Bouwkunde
Bel icon white +31 0(6) 274 564 31
Mail icon blue annabelmooren@yer.nl
Annabel-Mooren-174x250.jpg