Talent Development Programme - Heijmans Installatietechniek

Wil jij werken aan uitdagende projecten en een kijkje in de keuken nemen bij de grootste innovatieve bouwonderneming van Nederland? Maak dan nu een vliegende start in jouw carrière en volg het Talent Development Programme bij Heijmans waarbij wij investeren in jouw persoonlijke en technische ontwikkeling!

 


Luc Gerlings - Trainee Heijmans

"Het toekomstperspectief van een trainee bij Heijmans is zeer groot. Door het opbouwen van een breed netwerk en het doorlopen van verschillende functies,
ontwikkel je jezelf heel goed."


Over het Talent Development Programme Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert ze toegevoegde waarde voor haar klanten. Heijmans realiseert (complexe) projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen. 

Heijmans wil investeren in (technische) talenten die zich de komende jaren kunnen gaan ontwikkelen tot de top van het bedrijf. Heijmans wil recent afgestudeerde talenten aantrekken die innovatief zijn en bijdragen aan de cultuur van het bedrijf. Eigenaarschap, samenwerken en resultaatgerichtheid typeren de cultuur van Heijmans. Als starter in ons Talent Development Programme doorloop je in drie jaar een intensief ontwikkelprogramma voor een vliegende start van jóuw carrière!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij Heijmans Utiliteit, dat zich richt op hoogwaardige (complexe) utiliteitsbouw inclusief elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties. Te denken valt aan ziekenhuizen, universiteiten, (hoofd)kantoorpanden en parkeergarages. Zowel op het gebied van nieuwbouw, herstel, renovatie en onderhoud van gebouwen als de gebouwinfrastructuur. Tijdens het Talent Development Programme krijg je inzicht in je eigen gedrag en staat jouw groei en ontwikkeling voorop!

Bekijk de brochure voor meer informatie

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Studierichting: werktuigbouwkunde, Sustainable Energy Technology, bouwkunde, elektrotechniek, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over dit Talent Development Programme? Neem dan een kijkje in de brochure of neem gerust eens contact op met Vera Tielbeek. Ben je gelijk enthousiast? Geef dan je interesse aan voor het Talent Development Programme van september 2019. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Vera Tielbeek

Team Lead Bouw & Installatietechniek
Bel icon white +31 0(6) 273 301 22
Mail icon blue veratielbeek@yer.nl
Vera-Tielbeek-174x250.jpg