Talent Development Programme - Joulz Energy Solutions

Wil jij werken aan het bouwen en onderhouden van complexe installaties in de midden- en hoogspanningstechniek en hiermee een bijdrage leveren aan de elektrificatie van Nederland? Geef dan je carrière een vliegende start met het Talent Development Programma YER & Joulz Energy Solutions! Wij investeren in jóuw persoonlijke en technische ontwikkeling waarbij je een uitstekend toekomstperspectief creëert in een dynamische markt.

Over het Talent Development Programme Joulz Energy Solutions

Joulz Energy Solutions is een dochterbedrijf van Visser & Smit Hanab, onderdeel van de Koninklijke VolkerWessels Groep. Joulz is een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Zo is Joulz Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Joulz helpt netbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt vandaag de dag. Joulz Energy Solutions wil de komende jaren blijven investeren in jong technisch talent dat zich de komende jaren wil ontwikkelen binnen het bedrijf. 

Wat ga je doen?

Voor een drietal rollen binnen de organisatie hebben YER en Joulz de handen ineengeslagen voor het aantrekken van talent. Het gaat om de rol van Engineer, Technisch Werkvoorbereider en Projectcoördinator. In samenwerking met Joulz Energy Solutions, de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en YER is een opleidingsprogramma ontwikkeld waarbij jij in twee jaar klaargestoomd wordt voor een carrière binnen de midden- en hoogspanningstechniek. Tijdens dit opleidingstraject ontwikkel jij jezelf binnen één van de drie rollen. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelplan, individuele coaching en soft- en business skill trainingen. Na afronding van deze tweejarige opleiding ontvang je een post HBO-diploma richting de hoogspanningstechniek van de HAN!

Bekijk de brochure voor meer informatie

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring
  • Je bent resultaatgericht
  • Je bent initiatiefrijk
  • Je bent leergierig

Geïnteresseerd?

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan bovenaan op de brochure voor meer informatie. Of, geef je interesse aan voor het Talent Development Programme dat in september 2019 van start gaat! Vragen over dit programma? Contact Jurjen Riegman gerust.

Nog vragen? Neem contact op met:

 

Jurjen Riegman

Consultant Energietechniek
Bel icon white +31 0(6) 151 150 41
Mail icon blue jurjenriegman@yer.nl
Jurjen-Riegman-174x250.jpg