Traineeship Technology

Wil jij een uitgebreide oriëntatie op wat nou echt bij jou past? Kies dan voor het algemene Talent Development Programme. Door een uitgebreide oriëntatie vind jij de baan die bij jóu past. Je doet werkervaring op bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers en volgt een opleidingsprogramma waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Zo geef je jouw carrière een kickstart!


Over het Talent Development Programme Technology 

In een periode van twee jaar ontwikkel jij je tot een vakvolwassen engineer. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, individuele coaching en soft en business skills trainingen. Daarnaast beschik jij over een persoonlijk opleidingsbudget van €3.000 per jaar voor vakinhoudelijke trainingen. Je bent onderdeel van een trainingsgroep met starters uit verschillende branches, functies en bedrijven. Dit is niet alleen goed voor je netwerk, maar het is ook erg leerzaam om de werkervaringen met elkaar te delen. 

Aan de hand van de kennismaking hebben wij jouw ambities en wensen goed in kaart en gaan we samen kijken welke opdrachtgevers voor jou interessant zijn. Uiteindelijk ga jij de kennis die je opdoet tijdens de trainingen vertalen in de projecten waar jij werkzaam bent! 

Dit programma vindt plaats in samenwerking met:

Boertien Vergouwen Overduinbob-logo-175x100

YER staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, want ontwikkeling draagt bij aan groei, prestatie en werkplezier. Deze visie delen wij samen met Boertien Vergouwen Overduin, dé specialist in het verzorgen van trainingen in soft en business skills. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en acteurs, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Het programma biedt leerlijnen die betrekking hebben op klantgerichtheid, communicatie, management & leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen staan we voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, waardoor leren leidt tot resultaat en jou verder helpt je persoonlijke doelen te realiseren!


Wie zoeken wij?

  • HBO of WO afgestudeerden met technisch profiel
  • Starters met 0-2 jaar werkervaring
  • Echte aanpakkers
  • Toe aan een volgende stap

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op met de Talent Specialist uit jouw regio. Al overtuigd? Geef nu je interesse aan voor het Talent Development Programme dat start in het najaar van 2021.

Nog vragen? Neem contact op met: