Traineeship Technology algemeen

Wil jij een uitgebreide oriëntatie op wat nou echt bij jou past? Kies dan voor het algemene Talent Development Programme. Door een uitgebreide oriëntatie vind jij de baan die bij jóu past. Je doet werkervaring op bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers en volgt een opleidingsprogramma waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Zo geef je jouw carrière een kickstart!

Over het Talent Development Programme Algemeen Technology 

In een periode van twee jaar ontwikkel jij je tot een vakvolwassen engineer. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, individuele coaching en soft en business skills trainingen. Daarnaast beschik jij over een persoonlijk opleidingsbudget van €3.000 per jaar voor vakinhoudelijke trainingen. Je bent onderdeel van een trainingsgroep met starters uit verschillende branches, functies en bedrijven. Dit is niet alleen goed voor je netwerk, maar het is ook erg leerzaam om de werkervaringen met elkaar te delen.

Aan de hand van de kennismaking hebben wij jouw ambities en wensen goed in kaart en gaan we samen kijken welke opdrachtgevers voor jou interessant zijn. Uiteindelijk ga jij de kennis die je opdoet tijdens de trainingen vertalen in de projecten waar jij werkzaam bent! 

Bekijk de brochure voor meer informatie

Wie zoeken wij?

  • HBO of WO afgestudeerden met technisch profiel
  • Starters met 0-2 jaar werkervaring
  • Echte aanpakkers
  • Toe aan een volgende stap

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op met de Talent Specialist uit jouw regio. Al overtuigd? Geef nu je interesse aan voor het Talent Development Programme dat start in het voorjaar van 2020.

Nog vragen? Neem contact op met: