Pensions & Life

In de huidige markt wordt er veel gevraagd van onze opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening. Continue en snel wijzigende wetgeving, een kritische publieke opinie, digitalisering en ook de behoefte aan gekwalificeerde professionals zijn een aantal uitdagingen waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen voor worden gesteld. Vanzelfsprekend bieden deze uitdagingen ook kansen. In de dynamiek van een snel veranderende omgeving wordt er ruimte geboden om je als jonge of ervaren professional persoonlijk verder te ontwikkelen.

Pensioen vacatures - pensions & lifeVraagstukken waar wij graag meedenken met onze opdrachtgevers én kansen bieden aan gedreven professionals zijn onder andere: wijzigingen in pensioenwetgeving, de introductie van het Algemeen Pensioenfonds, nazorg op beleggingsverzekeringen, schadelastbeheersing, outsourcing en structurele oplossingen voor de inzet van gekwalificeerd personeel.

Ben jij een ervaren & gecertificeerde pensioen-, leven-, inkomen- of zorgspecialist, werk je graag in een dynamische en veranderlijke omgeving én ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? YER Pensions & Life biedt jou de kans om jouw carrière verder vorm te geven bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals Achmea, Aegon, Vivat Verzekeringen en MN Services.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Pensions & Life. Overtuigd? Reageer op één van onze financiële vacatures bij YER Pensions & Life.

 

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen