training open inschrijving

Wij bieden onze gedetacheerden verschillende trainingen aan. Deze trainingen kunnen in het Engels of Nederlands worden gevolgd. Je kunt kiezen uit onderstaande trainingen:

Effectief Communiceren

Om jouw communicatieve vaardigheden verder aan te scherpen, gaan we aan de slag met vaardigheden zoals luisteren, samenvatten, doorvragen, niveaus van communicatie en non-verbale communicatie in een gesprek. Daarnaast leer je om zoveel mogelijk relevante informatie in een gesprek te verkrijgen en af te stemmen op de ander door structuur aan te brengen in het gesprek door middel van een goede opening, gesprekstechnieken en een concrete afsluiting.

Datum Training Taal Locatie Tijd Trainer Overig Plaatsen
Woensdag - 18 september 2019 Effectief Communiceren Engels Eindhoven 17:00 - 21:00 Yanne Eijkenboom Incl. soep en broodje max. 12 deelnemers

Timemanagement

Je leert tijdens deze training effectief te werken, waardoor je beter om kan gaan met stress en hectiek. Je krijgt tips om je dag beter in te delen en meer rust te creëren, waardoor je je kan richten op je sterke punten. Theorie die tijdens deze training o.a. aan bod komt, is die van Stephen Covey: de 7 eigenschappen. We gaan dieper in op de eerste 3 eigenschappen: wees proactief, begin met het einde voor ogen, en belangrijke zaken eerst.

Datum Training Taal Locatie Tijd Trainer Overig Plaatsen

Woensdag - 23 oktober 2019

Timemanagement Engels Eindhoven 17:00 - 21:00 Yanne Eijkenboom Incl. soep en broodje max. 12 deelnemers

Effectief Beïnvloeden

In deze training leer jij mensen mee te krijgen in jouw plannen. Door de juiste beïnvloedingsstrategieën toe te passen overtuig je jouw leidinggevende, collega of klant van je ideeën. Je oefent met verschillende beïnvloedingsvaardigheden. De theorie die o.a. aan bod komt is die van de Roos van Leary. De Roos van Leary laat zien dat gedrag van anderen niet uit de lucht komt vallen. Vaak lokt je eigen gedrag dit uit. Je leert om jouw eigen gedrag bewust in te zetten om het gedrag van mensen in je omgeving te veranderen.

Datum Training Taal Locatie Tijd Trainer Overig Plaatsen
Woensdag - 13 november 2019 Effectief Beïnvloeden Engels Eindhoven 17:00 - 21:00 Yanne Eijkenboom Incl. soep en broodje max. 12 deelnemers

Interculturele Communicatie

Om in een andere cultuur te kunnen communiceren is het niet voldoende om alleen de taal te spreken. In deze training leer je om een soepele omgang met anderen te bevorderen door je bewust te zijn van culturele verschillende zoals geldende normen, waarden en gedragscodes. En vervolgens je communicatie en gedrag op een respectvolle manier aan te passen.

Datum Training Taal Locatie Tijd Trainer Overig Plaatsen
Maandag - 2 september 2019 Interculturele Communicatie Engels Eindhoven 17:00 - 21:00 Yanne Eijkenboom Incl. soep en broodje max. 12 deelnemers
Woensdag - 11 december 2019 Interculturele Communicatie Engels Eindhoven 17:00 - 21:00 Yanne Eijkenboom Incl. soep en broodje max. 12 deelnemers

Inschrijven voor een training?
In het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de training die je wilt volgen. Je ontvangt van ons een bevestiging of de training doorgaat.