onze aanpak, jouw carrière

Werving & Selectie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij marktleider in de werving en selectie van hoogopgeleide kandidaten. Ons trackrecord is omvangrijk: vele duizenden kandidaten hebben door onze bemiddeling een nieuwe stap kunnen maken in hun carrière. We staan ook klaar om jou te begeleiden!

Icon_vacancies_58-39.png

Uitdagende vacatures

We hebben een indrukwekkend netwerk opgebouwd variërend van kleinere organisaties in het MKB tot multinationals. Dit zijn jouw potentiële nieuwe werkgevers! Dagelijks hebben wij nieuwe vacatures in uiteenlopende disciplines, voor iedere fase van jouw carrière.

Icon_coaching_58-39.png

Professionele carrièrecoaching

Onze consultants nemen ruim de tijd om kennis te maken tijdens de eerste intake. We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw achtergrond en persoonlijkheid, zodat we een perfecte match kunnen maken tussen jou en onze opdrachtgever. We bieden intensieve begeleiding en waardevol advies, zodat jij uitstekend voorbereid de gesprekken met de opdrachtgever aan kunt gaan.

Icon_success_58-39.png

Specialistische consultants

Onze consultants hebben gemiddeld meer dan vijf jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en uitgebreide kennis van de werkzaamheden en ontwikkelingen in specifieke vakgebieden. Wij bieden altijd een sparringpartner op niveau om jouw carrière de juiste impuls te geven.

Icon_personal_58-39.png

Betrouwbaar en transparant

Jouw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. We delen jouw CV alleen met een opdrachtgever na jouw toestemming. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn snelheid en transparantie. We verschaffen op een zo kort mogelijke termijn duidelijkheid over mogelijke vervolgstappen en geven eerlijke feedback tijdens het hele proces.


Onze disciplines

  • Sales, marketing & communications
  • Finance
  • Logistics, procurement & quality
  • Engineering
  • IT
  • Legal
  • HR & support
  • Agro, food & pharma

Zoek direct in alle vacatures

Per vakgebied:

Actuele vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 105

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen