onze aanpak, jouw carrière

Werving & Selectie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. YER is namelijk sinds 1987 marktleider in de werving en selectie van hoogopgeleide professionals. Binnen ons uitgebreide netwerk wachten prachtkansen op diverse niveaus, voor ambitieuze starters tot en met door de wol geverfde specialisten. We zijn actief op regionaal, nationaal en internationaal niveau en ons trackrecord is omvangrijk: vele duizenden professionals zetten door onze bemiddeling serieuze carrièrestappen. En nu staan we klaar om ook jou te begeleiden. Lees verder en ontdek de kracht van YER’s methode voor jouw carrière.

Ben je een hoogopgeleide specialist, manager, chief officer, directielid of bekleed je vergelijkbare top-levelposities? Dan raden wij YER Executive aan; de specialisten in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities binnen het hogere arbeidsmarktsegment.

Icon_vacancies_58-39.png

Uitdagende vacatures

We hebben een indrukwekkend netwerk, van kleinere organisaties in het MKB tot en met multinationals. Dit zijn jouw potentiële nieuwe werkgevers. Dagelijks bieden wij nieuwe vacatures in uiteenlopende disciplines, voor iedere fase van jouw carrière.

Icon_coaching_58-39.png

Professionele carrièrecoaching

Onze consultants nemen ruim de tijd om kennis te maken tijdens de eerste intake. We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw achtergrond en persoonlijkheid, zodat we een goede match kunnen maken tussen jou en onze opdrachtgever. We bieden intensieve begeleiding en waardevol advies, zodat jij uitstekend voorbereid de gesprekken met de opdrachtgever aangaat.

Icon_success_58-39.png

Specialistische consultants

Onze consultants hebben gemiddeld meer dan vijf jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en uitgebreide kennis van de werkzaamheden en ontwikkelingen in specifieke vakgebieden. YER biedt altijd een sparringpartner op niveau om jouw carrière de juiste impuls te geven.

Icon_personal_58-39.png

Betrouwbaar en transparant

Jouw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. We delen je CV alleen met een opdrachtgever na jouw toestemming. Snelheid en transparantie zijn kenmerkend voor onze werkwijze. We verschaffen op een zo kort mogelijke termijn duidelijkheid over mogelijke vervolgstappen en geven eerlijke feedback tijdens het hele proces.


Onze disciplines

  • Sales, marketing & communications
  • Finance
  • Logistics, procurement & quality
  • Engineering
  • IT
  • Legal
  • HR & support
  • Agro, food & pharma

Zoek direct in alle vacatures

Per vakgebied:

Actuele vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 125

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen