jouw toekomst in finance

Zowel de financiële sector als de financiële functies binnen het bedrijfsleven zijn volop in beweging. Beide disciplines vormen samen het speelveld van YER Finance.

De financiële sector staat voor een enorme uitdaging door de bancaire crisis, namelijk het terugwinnen van het vertrouwen van de consument. Daarnaast hebben banken en verzekeraars steeds meer te maken met verscherpte wet- en regelgeving en zorgt groeiende verkoop via internet voor een compleet andere vorm van dienstverlening. Efficiëntie met een nóg sterkere focus op de klant staat centraal.

De markt van hoogopgeleide financials wordt sterk beïnvloed door ontwikkelingen zoals de verdergaande automatisering van accounting­processen, strenger toezicht op kredietverstrekking, toename van reorganisaties, fusies en overnames en oprichting van (internationale) Shared Service Centra.

ONZE AANPAK, JOUW CARRIÈRE

YER Finance biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben een groot aanbod aan financiële vacatures voor je volgende stap in je carrière. Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we:

  • Uitdagende finance vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Meer over detachering via YER »


Onze focusgebieden


Discipline_Banking_80-80.jpg

Banking

Draag bij aan een andere vorm van dienstverlening en ga aan de slag bij één van de Nederlandse banken of financiële dienstverleners.
Bekijk de Banking vacatures

Discipline_Finance2_80-80.jpg

Insurance

Ontwikkel jezelf en maak carriere bij één van de Nederlandse verzekeraars.
Bekijk de Insurance vacatures

Discipline_Finance_80-80.jpg

Finance

Maak het verschil als financial binnen het bedrijfsleven en ga aan de slag als business analist, assistent-, business-, project- of financial controller.
Bekijk alle financiële vacatures

Actuele Financiële Vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 31

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen