Jouw toekomst in Finance

Zowel de financiële sector als de financiële functies binnen het bedrijfsleven zijn volop in beweging. Beide disciplines vormen samen het speelveld van YER Finance.

De financiële sector staat voor een enorme uitdaging door de bancaire crisis, namelijk het terugwinnen van het vertrouwen van de consument. Daarnaast hebben banken en verzekeraars steeds meer te maken met verscherpte wet- en regelgeving en zorgt groeiende verkoop via internet voor een compleet andere vorm van dienstverlening. Efficiëntie met een nóg sterkere focus op de klant staat centraal.

De markt van hoogopgeleide financials wordt sterk beïnvloed door ontwikkelingen zoals de verdergaande automatisering van accounting­processen, strenger toezicht op kredietverstrekking, toename van reorganisaties, fusies en overnames en oprichting van (internationale) Shared Service Centra.

ONZE AANPAK, JOUW CARRIÈRE

YER Finance biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben een groot aanbod aan financiële vacatures voor je volgende stap in je carrière. Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we:

  • Uitdagende finance vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Meer over detachering via YER »


Onze focusgebieden

Discipline_Banking_80-80.jpg

Banking: vacatures bij banken

Draag bij aan een andere vorm van dienstverlening en ga aan de slag bij één van de Nederlandse banken of financiële dienstverleners.
Bekijk alle financiële vacatures in de bancaire sector

Discipline_Finance2_80-80.jpg

Insurance: vacatures bij verzekeraars

Ontwikkel jezelf en maak carriere bij één van de Nederlandse verzekeraars.
Bekijk alle financiële vacatures in de vezekeringbranche

Discipline_Finance_80-80.jpg

Finance: vacatures bij financiële organisaties

Maak het verschil als financial binnen het bedrijfsleven en ga aan de slag als business analist, assistent-, business-, project- of financial controller.
Bekijk alle financiële vacatures bij gerenommeerde organisaties

Discipline_Pensions_80-80.jpg

Pensions & Life: vacatures bij pensioenuitgevers 

Ga aan de slag in een dynamische en veranderlijke omgeving. Zet een nieuwe stap in je carrière als pensioen-, leven-, inkomen- of zorgspecialist.
Bekijk meer pensioen vacatures bij gerenommeerde opdrachtgevers


Upload jouw CV

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact