jouw toekomst in technology

Ben jij een engineer die impact wil maken? Nederland excelleert als kenniseconomie en dat levert prachtkansen op voor technische talenten. Binnen slimme regio’s en bedrijven wordt gepassioneerd gewerkt aan technologische innovaties. YER biedt hierin uitdagende kansen voor mensen zoals jij: slimme aanpakkers met een passie voor technical engineering. Zie jij jezelf al via YER werken aan de technische innovaties van de toekomst? Lees dan verder.

ONZE AANPAK, JOUW CARRIÈRE

YER is de springplank die jouw techniekcarrière de juiste impuls geeft. Je treedt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden biedt YER je de volgende voordelen voor jouw carrière in technology:

  • Uitdagende technische vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding tijdens sollicitatieproces
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor zelfontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

 

Lees meer over detachering via YER


Onze focusgebieden

Discipline_Automotive_80-80.jpg

Automotive & Aerospace

Werk aan vooruitgang, in letterlijke en figuurlijke zin. Maak het verschil als hoogopgeleide automotive of aerospace engineer.
Lees meer 

Discipline_HighTech_80-80.jpg

High Tech & Semiconductors

Is toekomstmuziek jouw favoriete genre? Zet je via YER in bij toonaangevende hightechbedrijven binnen mechatronics, testing en production.
Lees meer

Discipline_Machinery_80-80.jpg

Manufacturing

Jij gaat het máken in de wereld van manufacturing. Draag bij aan innovatieprestaties van wereldformaat, ontwikkel jezelf in de maakindustrie of machinebouw.
Lees meer

Discipline_MarineOffshore_80-80.jpg

Marine & Offshore

Marine & Offshore biedt net zoveel kansen als de zee diep is. Laat jouw talent als structural, mechanical of electrical engineer gelden via YER.
Lees meer

Discipline_OilGasChemicals_80-80.jpg

Oil, GAS & Chemicals

Werken in oil, gas & chemicals, dat is energie maken én krijgen. YER biedt kansen voor intelligente aanpakkers in deze sector vol technische uitdagingen.
Lees meer


Techniek vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 263

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen