jouw toekomst in technology

Door de aandacht voor innovatie, de aanwezigheid van vele wetenschappelijke onderzoeksinstituten en de open markten scoort Nederland hoog als kenniseconomie. Met de titels ‘slimste vierkante kilometer van Europa’ en ‘de meeste patentaanvragen per hoofd van de bevolking’ op zak wordt het succes van ‘Brainport Eindhoven’ goed gevolgd door vele andere technische regio’s in Nederland. Steeds meer innovaties groeien uit tot wereldwijd succes! Deze ontwikkelingen vragen om talent met passie voor techniek. Ben jij de engineer die het verschil weet te maken bij onze opdrachtgevers?

ONZE AANPAK, JOUW CARRIÈRE

YER Technology biedt je de kans om aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende en innovatieve organisaties in heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we:

  • Uitdagende technische vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Meer over detachering via YER »


Onze focusgebieden

Discipline_Automotive_80-80.jpg

Automotive & Aerospace

Buig je over de mobiliteitsvraagstukken van de toekomst. Maak als hoogopgeleide automotive of aerospace engineer het verschil bij onze opdrachtgevers.
Lees meer 

Discipline_HighTech_80-80.jpg

High Tech & Semiconductors

Draag bij aan de innovatiekracht van toonaangevende bedrijven. Ga aan de slag in dynamische vakgebieden als mechatronics, testing, production en manufacturing. 
Lees meer

Discipline_Machinery_80-80.jpg

Manufacturing

Onderscheid jezelf in de Nederlandse maakindustrie en machinebouw. De kans om bij te dragen aan prestaties van wereldformaat.
Lees meer

Discipline_MarineOffshore_80-80.jpg

Marine & Offshore

Excelleer in een dynamische sector met een innovatief karakter. Jouw kans om je te ontwikkelen in structural, mechanical en electrical engineering.
Lees meer


Discipline_OilGasChemicals_80-80.jpg

Oil, GAS & Chemicals

Maak het verschil in een sector met volop technologische uitdagingen. Draag substantieel bij aan het succes van onze opdrachtgevers.
Lees meer

Techniek vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 309

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen