detachering supply chain

Supply Chain heeft binnen organisaties een steeds prominentere rol aangenomen. Supply Chain draagt in belangrijke mate bij aan het behalen van de strategische doelstellingen. Niet alleen door technologie zoals nieuwe informatiesystemen, maar eveneens door de toenemende mate van outsourcing en andere trends worden de processen op het gebied van logistiek continu geoptimaliseerd.

De werkzaamheden op het gebied van supply chain hebben zich dan ook ontwikkeld tot een niveau waarop het takenpakket flink is toegenomen. Efficiëntie, beleid en een sterkere focus op het gezamenlijke eindresultaat van organisaties staat centraal. In dit dynamische vakgebied is dan ook vraag naar talentvolle supply chain professionals. Ben jij de professional die het verschil weet te maken bij onze opdrachtgevers?

ONZE AANPAK, JOUW CARRIÈRE

YER Supply Chain biedt je de kans om aan de slag te gaan bij gerenommeerde organisaties in heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we jou:

  • Uitdagende Supply Chain vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Lees meer over detachering via YER


Supply Chain vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 36

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen