Werken bij Evides Industriewater

Onze cliënt, Evides Industriewater is een onderdeel van Evides NV. Als commerciële onderneming levert Evides Industriewater geïn­te­greerde diensten op het gebied van waterlevering en afvalwater­zuivering aan de industrie in Nederland en Europa. Daarbij heeft zij een sterke focus op de (petro) chemische industrie en richt zich middels zowel commodity leveringen voor grootschalige productie en infrastructuur als DBFO (Design Build Finance Operate) concepten op een langjarige partnership met haar klanten.

Evides-250pxEvides Industriewater is actief in de hele waterketen en bezit en beheert diverse waterbehandeling- en afvalwaterzuiverings­installaties. Deze worden geheel, van ontwerp tot langjarige bedrijfsvoering, in eigen huis gerealiseerd, waarbij men gebruik maakt van specialistische kennis op het gebied van procestechnologie, projectuitvoering, financiering en asset management.

Evides Industriewater kenmerkt zich voorts door een ambitieuze en succesvolle groei­strategie. Belangrijke pijlers daarbij zijn de versteviging vande positie op de industriële watermarkt in Nederland en ontwikkeling in Europa.

Bekijk Evides Industriewater vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.