Ingrid Stolwijk

Ingrid Stolwijk

“Werken via YER biedt mij afwisseling én zekerheid”

Ingrid Stolwijk
Interim Support Professional bij YER

Ingrid over haar werk...
Als Personal Assistent/Management Assistent beleef ik er plezier aan als ik directie of MT-leden werk uit handen kan nemen. Ik denk mee, denk vooruit en ontzorg.

Graag wil ik mijzelf blijven ontwikkelen én ik vind het interessant om verschillende bedrijven te leren kennen. Als Interim Support Professional via YER werk ik telkens in een nieuwe omgeving, met daarbij nieuwe werkzaamheden om op te pakken en nieuwe mensen om mee samen te werken. De leukste uitdaging ervaar ik in de eerste fase van een nieuwe opdracht: zo snel mogelijk zorgen dat de dagelijkse gang van zaken (weer) soepel verloopt.

De ervaringen die ik hierbij op doe, neem ik graag weer mee naar een volgende opdracht.

...en over YER
Ik ben leergierig, flexibel en houd van afwisseling en uitdaging. Juist daarom werk ik graag als Interim Support Professional.

Dankzij het vaste contract bij YER weet ik zeker dat er leuke opdrachten voor mij klaarliggen. De consultants kennen mij goed en zij hebben goede contacten bij interessante bedrijven. Zij zorgen voor passende opdrachten. Samen streven we naar een tevreden opdrachtgever. Werken via YER biedt mij afwisseling én zekerheid!