Jouw carrière in IT

De IT-sector groeit hard. Er zijn continu ontwikkelingen op het gebied van data en processen, waardoor de eisen voor de inrichting en het beheer van IT-omgevingen voortdurend worden bijgesteld. Ook ligt de nadruk steeds meer op Cloud computing, de verbetering van de veiligheid en het verhogen van de productiviteit. De business is voor een groot deel afhankelijk van IT, de verantwoordelijkheid van de IT-professional wordt daardoor steeds groter. Bij YER hebben we uitdagende IT vacatures voor je. 

Opdrachtgevers hebben behoefte aan gekwalificeerde IT-professionals die deskundig met de brede aspecten van IT omgaan en die sturing geven aan de vernieuwing en verbetering van de processen.

Houd jij de ontwikkelingen op dit gebied goed in de gaten en wil jij met jouw kennis van IT een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de processen bij onze opdrachtgevers? Bekijk onze IT vacatures bij topwerkgevers. 

ONZE AANPAK, JOUW IT CARRIÈRE

YER IT biedt je de kans om aan de slag te gaan bij innovatieve organisaties door heel Nederland, zoals ASML, DAF en Philips. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we:

  • Uitdagende IT vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Lees meer over detachering via YER


Actuele IT vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 156

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen