onze aanpak voor uw wervingsvraagstuk

Werving & Selectie

Al meer dan 25 jaar is YER succesvol in werving en selectie van hoger opgeleiden. Ons trackrecord is omvangrijk; we hebben vele duizenden posities naar tevredenheid ingevuld en deze kandidaten begeleid naar een mooie nieuwe stap in hun carrière. Wij zijn in staat om passend in te spelen op uw specifieke wervingsvraagstuk, in iedere sector en elk functiegebied. Onze dienstverlening is grenzeloos: we acteren op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Of u nu op zoek bent naar een starter, specialist, manager of directeur, wij zorgen voor de mobilisatie en selectie van de beste kandidaat uit de markt.

Icon_success_58-39.png

Bewezen succesvol

Een gedetailleerd functie- en competentieprofiel vormt het startpunt. Op basis van deze criteria wordt de markt in kaart gebracht. Vervolgens gaan wij over tot het benaderen, selecteren en zorgvuldig screenen van de kandidaten. Indien gewenst kunnen wij ook assessments van kandidaten verzorgen. In elke fase van het selectieproces heeft u inzicht in de voortgang; vanaf de uitgebreide intake tot en met de evaluatie na indiensttreding. Deze aanpak heeft geleid tot een omvangrijk trackrecord van plaatsingen.
 

Icon_coaching_58-39.png

Gespecialiseerde consultants

Met een betrokken team van gespecialiseerde consultants hebben we de basis gelegd voor het succes van YER. We brengen u altijd in contact met een consultant die beschikt over kennis van uw specifieke vakgebied. Gecombineerd met gemiddeld meer dan vijf jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling zijn onze consultants volwaardige gesprekspartners die uw wervingsvraagstuk kunnen doorgronden. Door hun kennis en focus maken zij de vertaalslag van uw wervingsvraagstuk naar een passende oplossing en stellen ze de beste kandidaten uit de markt aan u voor.

Icon_personal_58-39.png

Flexibel en duidelijk

We doen u graag een voorstel waarin uw wervingsbehoefte en onze aanpak worden uitgewerkt. Kenmerkend zijn een innovatieve prijsstelling en een goede garantieregeling. Ons grootste belang is hoge kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. We streven naar een duurzame en transparante relatie!

Icon_vacancies_58-39.png

Krachtig bereik

Afgestemd op het profiel adviseren we een integrale inzet van media, search en ons krachtige netwerk. Uitgangspunt van ons advies is doorlopend onderzoek naar welke wervingsinstrumenten u het beste resultaat opleveren. Door gebruik te maken van een optimale mix, zijn we in staat om actieve, latente én passieve kandidaten te bereiken. Deze aanpak loont; het zorgt ervoor dat de kans op een snelle en succesvolle plaatsing aanzienlijk wordt vergroot. We bereiken de kandidaten die uw verwachtingen waarmaken en overtreffen.

Icon_time_58-39.png

Korte doorlooptijden

Het is van belang dat uw vacature snel wordt ingevuld, zodat de groei of continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft. Werving en selectie zit in onze genen; door onze jarenlange ervaring en gestructureerde processen zorgen we ervoor dat we gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een bemiddeling realiseren. Vanzelfsprekend is sneller schakelen ook mogelijk. Afhankelijk van de zwaarte en de schaarste van het profiel komen we gezamenlijk tot de juiste invulling van de planning.

Onze disciplines

  • Sales, marketing & communications
  • Logistics, procurement & quality
  • IT
  • Finance
  • Legal
  • HR & support
  • Agro, food & pharma

Meer informatie

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact op met YER via 06 21 13 47 23 of service@yer.com

Contact

Offerte aanvragen

We vernemen graag uw wensen

Binnen een werkdag nemen we contact met u op

Offerte aanvragen