onze aanpak voor uw wervingsvraagstuk

Werving & Selectie

YER is sinds 1987 succesvol in de werving en selectie van hoogopgeleiden. Voor al uw wervingsvraagstukken mobiliseren en selecteren wij de beste kandidaten uit de markt. De uitgebreide netwerken van YER-consultants barsten van het talent: van ambitieuze starters tot door de wol geverfde specialisten. We zijn actief op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Ons trackrecord is hierdoor omvangrijk, met duizenden naar tevredenheid ingevulde posities binnen een groot aantal sectoren en functiegebieden. Lees verder en ontdek de kracht van YER’s methode.

Zoekt u hoogopgeleide specialisten, managers, chief officers, directieleden of personen voor andere top-levelposities? Dan raden wij YER Executive aan; de specialisten in werving en selectie voor vaste functies en interim-posities binnen het hogere arbeidsmarktsegment.

Icon_success_58-39.png

Bewezen succesvol

Het startpunt is een gedetailleerd functie- en competentieprofiel. Op basis van de hierin vastgelegde criteria brengt YER voor u de kandidatenmarkt in kaar. Vervolgens benaderen, selecteren en screenen we uw kandidaten zorgvuldig. In elke fase van het selectieproces heeft u inzicht in de voortgang; vanaf de uitgebreide intake tot en met de evaluatie na indiensttreding. Onze aanpak heeft zo geleid tot een omvangrijk trackrecord van plaatsingen.
 

Icon_coaching_58-39.png

Gespecialiseerde consultants

Een betrokken team van gespecialiseerde consultants is de basis voor het succes van YER. We brengen u in contact met een YER-consultant die beschikt over kennis van - én vaak werkervaring binnen - uw specifieke vakgebied. Gecombineerd met gemiddeld meer dan vijf jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, zijn onze consultants volwaardige gesprekspartners die uw wervingsvraagstuk volledig doorgronden. Door onze focus en kennis vinden we voor praktisch ieder wervingsvraagstuk een passende oplossing en stellen we de beste kandidaten uit de markt aan u voor.

Icon_personal_58-39.png

Flexibel en duidelijk

YER streeft naar duurzame en transparante relaties. We doen u graag een voorstel waarin uw wervingsbehoefte en onze aanpak gedetailleerd worden uitgewerkt. Kenmerkend zijn onze innovatieve prijsstelling en goede garantieregeling. Hoge kwaliteit en absolute tevredenheid zijn voor ons het grootste belang. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. 

Icon_vacancies_58-39.png

Krachtig bereik

Afgestemd op het profiel adviseren we een integrale inzet van media, search en ons krachtige netwerk. Uitgangspunt van ons advies is doorlopend onderzoek naar welke mix van wervingsinstrumenten u het beste resultaat oplevert. Met deze optimale mix bereiken we actieve, latente én passieve kandidaten. YER's aanpak vergroot de kans op een snelle en succesvolle plaatsing aanzienlijk; wij bereiken de kandidaten die uw verwachtingen waarmaken en zelfs kunnen overtreffen.

Icon_time_58-39.png

Korte doorlooptijden

Uw vacature moet worden ingevuld zodat de groei of continuïteit van uw organisatie blijft gewaarborgd. Met jarenlange ervaring in werving en selectieen gestructureerde processen realiseert YER gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een bemiddeling. Vanzelfsprekend is sneller schakelen ook mogelijk. Afhankelijk van de zwaarte en de schaarste van het profiel komen we gezamenlijk tot de juiste invulling van de planning.

Onze disciplines:

  • Sales, marketing & communications
  • Logistics, procurement & quality
  • IT
  • Finance
  • Legal
  • HR & support
  • Agro, food & pharma

Meer informatie

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact op met YER via 06 21 13 47 23 of service@yer.com

Contact

Offerte aanvragen

We vernemen graag uw wensen

Binnen een werkdag nemen we contact met u op

Offerte aanvragen