Secretaresse - het vak en de vacatures

Ben jij een ambitieuze (directie) secretaresse die het directieteam en teammanagers wilt ondersteunen? Ons label YER Support Professionals is continue op zoek naar secretaresses met een hoge mate van accuratesse. 

Werken als Secretaresse via YER Support Professionals?

Als (directie)secretaresse houd jij je bezig met de ondersteuning bij projecten van de directie en haar teammanagers. De nadruk op deze functie ligt op agendabeheer, postvakbeheer en notuleren. Daarnaast het verwerken en registreren van inkomende en uitgaande post en mail. 

Dankzij jouw organisatietalent loopt alles op rolletjes. Jouw afwezigheid wordt direct opgemerkt. Zonder jouw ondersteuning kan men zijn/haar werk niet goed uitvoeren. Jij signaleert de behoeften en wensen van het management en haar projectleiders. Als directiesecretaresse lever je een actieve bijdrage waarbij je creatief kan zijn om alles nog efficiënter en accurater te laten verlopen. 

Waar kun je terecht?

Als secretaresse gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER of direct in dienst gaat bij onze opdrachtgevers. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Je kunt kiezen voor uitdagende projecten bij grote en kleine opdrachtgevers in de managementsupport branche door heel Nederland.

Het aanbod Secretaresse vacatures

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Secretaresses. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige (directie)secretaresse en managementsupport vacatures. Ben jij de Support professional die wij zoeken? Zoek je een specifieke uitdaging of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze Consultants van YER.

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen