Management Assistent - het vak en de vacatures

Ben jij een organisatietalent in hart en nieren? Office Managers staan in het midden van de organisatie en geven het structuur. YER Support Professionals is voortdurend op zoek naar punctuele en efficiënte Management Assistenten.

Werken als Management Assistent via YER Support Professionals?

Je gaat, samen met de andere management assistent, ondersteuning bieden aan het management en de afdeling. In deze zelfstandige functie acteer je als een vak volwassen management assistent die van aanpakken weet en zijn/haar mannetje weet te staan. Jij kan zorgdragen voor een adequaat en toegankelijk afdelingsarchief. Uren en verzuim registratie van de afdeling opvolgen en verwerken. Vakantieplanning van de afdeling bijhouden en het aanvragen en verwerken van bestellingen. Ook het up to date houden van de intranetsite van de afdeling kan tot je takenpakket horen. Elke functie bij elke organisatie heeft zo zijn eigen invulling.

Waar kun je terecht?

Voor diverse opdrachtgevers, groot en klein zijn wij op zoek naar Management Assistenten. Je kunt gedetacheerd worden door YER of direct in dienst gaat bij een van onze opdrachtgevers. Via het detacheringstraject bieden wij je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je kunt kiezen voor uitdagende projecten bij grote en kleine opdrachtgevers in de managementsupport branche door heel Nederland.

Actuele Management Assistent vacatures

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Management Assistenten. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures in het managementsupport. Ben jij de Support professional die wij zoeken?

Resultaten 1 tot 5 van 6

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen