Office Manager - het vak en de vacatures

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken? Office Managers staan in het midden van de organisatie en geven het structuur. YER Support Professionals is voortdurend op zoek naar punctuele en efficiënte Office Managers.

Werken als Office Manager via YER Support Professionals?

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor alle organisatorische, facilitaire en HR- en administratieve processen in de organisatie. Jij zorgt voor structuur en efficiëntie: het op rolletjes laten lopen van het office management in de breedste zin van het woord. Je werkt nauw samen met de directie fungeert als waardevolle sparring partner want jij staat in het midden van de organisatie.

Waar kun je terecht?

Als Office Manager gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER of direct in dienst gaat bij een van onze opdrachtgevers. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je kunt kiezen voor uitdagende projecten bij grote en kleine opdrachtgevers in de managementsupport branche door heel Nederland.

Actuele Office Manager vacatures

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Office Managers. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige Office Managers en managementsupport vacatures. Ben jij de Support professional die wij zoeken?

Resultaten 1 tot 2 van 2

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen