PMO - het vak en de vacatures

Project Management Officer (PMO) is het fundament van de organisatie en ondersteund de verschillende afdelingen bij haar werkzaamheden. Ben jij een organisatietalent die toe is aan de volgende stap in je carrière. Dan is YER Support Professionals wat voor jou.

Werken als PMO via YER Support Professionals?

Als Project Management Officer vorm jij de verbindende factor in bestaande projecten. Je biedt hierin ondersteuning aan de projectmanagers en weet snel de weg te vinden in iedere organisatie. Jij zorgt voor de planning en bewaakt deze zorgvuldig. Jouw hoofdtaken liggen op operationele en administratieve aspecten.

Waar kun je terecht?

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij PMO'ers die projecten zich snel eigen kunnen maken. Je kunt gedetacheerd worden door YER of direct in dienst gaat bij een van onze opdrachtgevers. Via het detacheringstraject bieden wij je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je kunt kiezen voor uitdagende projecten bij grote en kleine opdrachtgevers in de managementsupport branche door heel Nederland. Heb jij uitmuntende mondelingen en schriftelijke vaardigheden? Neem dan contact met ons op. 

Actuele PMO vacatures

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren PMO'ers. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures in het managementsupport. Ben jij de Support professional die wij zoeken?

Resultaten 1 tot 2 van 2

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen