Secretaresse vacatures en meer via YER Support Professionals

Ben jij accuraat, punctueel en planmatig? Binnen het label YER Support Professionals hebben wij uitdagende secretaresse vacatures voor je, die aansluiten bij je talenten en ambities. Er zijn meer support functies naast secretaresse waar je als Support professional actief in kunt zijn, zoals Office Manager, Personal assistant, Executive assistant, Management assistant, Office manager, PMO assistant en meer uitdagende posities. Wij hebben in onderstaand overzicht de support vacatures per specialisatie gebundeld.  Zit er iets voor je tussen?

Secretaresse

In deze functie als (directie)secretaresse werk je als ondersteuner van het management. Jij bent hun rechterhand. Je geeft uitvoering aan een groot takenpakket. Je ontzorgt jouw interne opdrachtgevers door de details op te merken die de afdeling goed laten functioneren. Je hebt een breed scala aan secretariële taken en snel schakelen draai jij je hand niet voor om. Dat vind je juist een uitdaging dat alles tot in de puntjes is verzorgd en op het juiste op zijn plek valt. Jij streeft toch naar correctie correspondentie en ordelijke administratie. Bekijk het aanbod in onze Secretaresse vacatures.

Office Manager

Office managers geven zorg aan de organisatorische en administratiewerkzaamheden van het kantoor of afdeling. Zij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en reageren proactief op in de organisatie. Office manager zijn het visitekaartje naar buiten toe. Telefoon aannemen, gasten welkom heten, zorgen voor een warme gastbeleving behoren tot je takenpakket. Ontdek de Office Manager vacatures.

Management Assistent

Zonder jouw ondersteuning aan het management en de afdelingen verkeert het bedrijf in een grote chaos. Zo zie jij het ook. In deze zelfstandige functie acteer je als een vak volwassen management assistent die van aanpakken weet en zijn/haar mannetje weet te staan. Niet alleen krijg je energie van agenda- en emailbeheer van het afdelingshoofd maar ook het regelen van dienstreizen maken je nog enthousiaster. Ontdek alle Management Assistent vacatures.

PMO

In de functie van Project Management Officer lever je support aan een verscheidenheid aan projecten en onderdelen daarvan. Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten. Je zet planningen op en bewaakt de voortgang en budgetten. Je signaleert de weak-spots en reageert adequaat hierop door het geven van oplossingen. Dankzij jouw accuratesse zijn je financiële projectrapportages compleet. Bekijk de PMO vacatures.

Bekijk management en secretaresse vacatures:

Resultaten 1 tot 5 van 16

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen