Are you relevant - Vincent Lee

Vincent Lee

Manager YER Executive


“De verbindende factor zijn tussen opdrachtgever en kandidaat in hun duurzame weg naar succes. Dat is voor mij het belangrijkste.”

Kennis
Na mijn Master in Finance aan de Erasmus Universiteit werkte ik zelf nog als financial. Eerst als accountant bij een BIG-4 kantoor en vervolgens als controller. Daar kwam ik erachter dat ik meer aan de voorkant van een organisatie wilde staan. Zo heb ik mijn weg gevonden naar de arbeidsbemiddeling en koos ik voor YER. Dankzij mijn financiële achtergrond, ben ik onderscheidend voor opdrachtgevers en kandidaten en kan ik inhoudelijk de diepte ingaan. Het voordeel daarvan is dat kandidaten op een functie worden voorgesteld die echt passend is, waardoor ze sneller carrièrestappen kunnen maken en ook langer bij dezelfde organisatie blijven werken.

Netwerk
Mijn opdrachtgevers zijn doorgaans internationale bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland, waar een grote vraag is naar hoogopgeleide financials. Ik benader continu mensen die relevante ervaring hebben opgebouwd om te ontdekken wat ze motiveert om een volgende carrièrestap te maken. Door goed te luisteren ben ik in staat om kwalitatief en gericht te werk te gaan, waardoor kandidaten er bij mijn bemiddeling in feite altijd op vooruit gaan. Dat varieert van een stap omhoog tot een verbreding van de functie of betere arbeidsvoorwaarden. Regelmatig zet ik onze krachtige online en offline mediacampagnes in. Het voordeel voor opdrachtgevers is dat YER zo binnen enkele dagen veel exposure kan creëren voor een positie, waarmee de shortlist van passende kandidaten doorgaans met 30% wordt aangevuld. Dat is bovenop de kandidaten die we al hebben benaderd vanuit ons eigen netwerk en zorgt ervoor dat we de best passende kandidaten vinden.

Snelheid
Bedrijven zijn vaak verbaasd over mijn snelheid, omdat ik regelmatig in korte tijd kandidaten introduceer. Dat lukt dankzij mijn focus en het dagelijks uitbreiden van mijn netwerk van hoogopgeleide financials. Hierin ben ik heel flexibel, gesprekken kunnen ook vroeg in de ochtend of ‘s avonds plaatsvinden. Daarbij leg ik goed vast wat de ideale vervolgstap van een kandidaat is. Bij 95% van de opdrachten lukt het me om binnen één maand een shortlist van perfect matchende kandidaten te presenteren. Juist die perfecte match is heel belangrijk. Passende werknemers bevorderen een snelle groei van een organisatie en zorgen ervoor dat ze worden uitgedaagd om hun doelen te blijven behalen.


What about you?

Ben jij klaar voor een uitdagende nieuwe stap? Neem vrij­blijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely (hr-directeur) via 06 - 11 11 97 85 of  mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.