jouw carrière in food, feed en pharma

Voedsel en geneesmiddelen spelen een essentiële rol in ons dagelijkse leven. Toch staan wij er niet altijd bij stil hoe voedsel op ons bord terecht komt en wat er bij de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen komt kijken. Blindelings vertrouwen wij op deze sectoren, maar ook op jou als professional werkzaam in deze branches!

Je werkt in één van de grootste industrieën van Nederland en hebt een belangrijke maatschappelijke taak te vervullen. In Nederland werk je met zo’n 15 duizend collega’s binnen de farmaceutische industrie en meer dan 450 duizend collega’s binnen de voedingsmiddelenindustrie. De komende jaren is er met name behoefte aan meer professionals met een technische en technologische achtergrond, daarom komen wij graag in contact met jou.

ONZE AANPAK, JOUW CARRIÈRE

Sinds de oprichting van YER hebben wij een groot netwerk opgebouwd variërend van internationale, maar ook nationale en regionale partners binnen de voedingsmiddelen en farmaceutische wereld. YER Food, Feed & Pharma biedt je de kans om op vaste en/of tijdelijke basis aan de slag te gaan bij toonaangevende organisaties. Onze Consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere onderstaande focusgebieden. Wij zijn een professionele sparringpartner op niveau om samen met jou te bekijken waar een volgende stap aan moet voldoen. Daarnaast zijn wij persoonlijk betrokken bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij komen graag met je in contact om te bekijken wat wij op korte of lange termijn voor elkaar kunnen betekenen.

Lees meer over detachering via YER


Onze focusgebieden

FFP-80x80-Technical Services.jpg

Maintenance, Engineering, Technical Services

Maak het verschil in een sector met volop technologische uitdagingen. Draag bij aan het ontwerp, realisatie en onderhoud van procesinstallaties, facilitaire systemen, utiliteiten en ruimten/gebouwen.

FFP-80x80-R&D.jpg

Life Sciences, Quality, R&D

Draag bij aan de innovatiekracht van toonaangevende bedrijven. Jouw werk heeft impact op het dagelijks leven van mensen. Ga aan de slag binnen QA, QC, RA of R&D.

FFP-80x80-customer service.jpg

Supply Chain (SCM), Planning, Customer Service, Sales

Excelleer in een dynamische omgeving van processen en resultaat.

FFP-80x80-general management.jpg

General Management

Lever als Management professional een bijdrage aan de groei en ontwikkeling binnen de Food, Feed & Pharma.

Branches

Aardappelproducten; babyvoeding; bakkerijen; bakartikelen, bak- en dessertmixen; bieren; bloedvoorziening; (bio)farmaceutische industrie; veterinaire farmaceutische industrie; chemische industrie; diepvriesproducten; dierenvoeding; frisdranken en sappen; kaas- en zuivelactiviteiten; koffie, thee, levensmiddelen; kruiden en specerijen; noten, chips; snoepfabrikanten; tabaksfabrikanten; verven, lakken, specialistische chemicaliën; vleeswaren en vleesconserven.


Food, Feed en Pharma vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 48

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen