jouw toekomst in energie

Innovatie binnen de energiemarkt volgt in rap tempo. Met een aantal speerpunten is deze dynamische markt meer in beweging dan ooit. Neem de lokale opwekking van energie door bijvoorbeeld zonne- en windenergie en de opkomst van smart-city oplossingen. In 2023 moet ruim 40% van alle elektriciteit duurzaam worden opgewekt. Daarnaast pleit de markt voor een samenwerking tussen netbeheerder en digitalisering van data. Binnen dit vakgebied hebben we uitdagende Energie vacatures die passen bij jouw loopbaan.

De Energie sector kent dynamische thema’s die vragen om creatief talent met een passie voor technische en-of organisatorische vraagstukken. Specialisten en generalisten die sterk zijn in het bedenken, adviseren, verbinden en realiseren van hoogwaardige oplossingen die bijdrage aan een energiezuinige toekomst.

Ben jij een professional met ervaring binnen de hoogspanning of opwekking, transport en-/ of distributie van elektriciteit, gas en-/ of water? Krijg jij energie van het verbeteren van processen en het neerzetten van een goed resultaat binnen een project?

EnergievacaturesYERVia YER hebben wij verschillende uitdagende vacatures bij interessante bedrijven binnen de energiesector. Je wordt verantwoordelijk voor de engineering, ontwikkeling, vernieuwing of optimalisatie van projecten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Reageer op één van onze Energie vacatures.

Actuele vacatures in de energiesector

Resultaten 1 tot 5 van 32

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen