Vacatures in Ruimtelijke Ordening, Bouwkunde en Civiele Techniek

Ruimte is schaars in Nederland. De overheid stelt plannen op om de ruimte te verdelen en gebieden aan te wijzen voor bepaalde bestemmingen. Tevens zet ze in op leefbaarheid en bereikbaarheid, voor een goed ingerichte en veilige omgeving. Het bestemmingsplan is een belangrijk instrument voor de ruimtelijke ordening in een gemeente. Gemeentes hebben daarom professionals nodig die inhoudelijke expertise hebben over onder andere bestemmingsplanprocedures en gebiedsontwikkeling.

Vacatures in Ruimtelijke Ordening, Bouwkunde en Civiele TechniekBen jij een toegewijde projectmanager, vergunningverlener of toezichthouder die raad weet met reguliere en complexe vraagstukken? YER Public biedt jou de kans om jouw kennis met betrekking tot ruimtelijke ordening, gemeentelijk beleid óf leefbaarheid en bereikbaarheid verder uit te bouwen. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Public. Overtuigd? Reageer op één van onze uitdagende vacatures in Ruimtelijke Ordening, Bouwkunde en Civiele Techniek.

Actuele vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 130

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen