jobs in de verzekering

Binnen de verzekeringsbranche is de vraag naar professionals met beschikking over de juiste papieren én attitude altijd actueel. YER Insurance biedt jou de kans om je verzekeringskennis en -ervaring in te zetten bij gerenommeerde bedrijven die reikhalzend uitkijken naar gedreven verzekeringsprofessionals.

YER Insurance verzekering vacaturesBen jij een ervaren en gecertificeerde verzekeringsspecialist met oog voor actuele ontwikkelingen én efficiency? YER nodigt je in dat geval uit voor een inspirerende carrièrestap bij dynamische verzekeringsbedrijven zoals ASR, Achmea, Nationale Nederlanden en anderen.

Naast uitdagende vacatures in de verzekeringssector biedt YER je de gelegenheid om jezelf gericht professioneel te ontplooien. We investeren namelijk graag in opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden zodat jij je gericht kunt blijven ontwikkelen; focus on you.

Ben jij er ook van overtuigd dat YER de beste stap biedt voor jouw loopbaan in het verzekeringswezen? Reageer op één van de onderstaande financiële vacatures binnen de verzekeringsbranche. We horen graag van je.

actuele vacatures in de verzekeringsbranche

Resultaten 1 tot 5 van 15

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen