jobs in de verzekering

De verzekeringsbranche is momenteel volop in ontwikkeling. Net als voor de bancaire sector geldt dat de crisis van 2008 het startsignaal was voor grootscheepse veranderingen op vrijwel alle vlakken, van polisbeheer, schadebehandeling tot marketing en management, niets is bij het oude gebleven. De afgelopen jaren zijn Internationale overnames, verder toenemende digitalisering en veranderende wet- en regelgeving de belangrijkste headlines binnen de branche. Alle veranderingen leiden tot een toenemende vraag aan gedreven talent met beschikking over de juiste papieren en houding. YER Insurance biedt jou graag de kans om opgedane kennis en ervaring in te zetten bij gerenommeerde opdrachtgevers en geeft je graag de gelegenheid om verder door te ontwikkelen door te investeren in opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

YER Insurance verzekering vacaturesBen jij een ervaren & gecertificeerde verzekeringsspecialist met oog voor ontwikkelingen en efficiency? Werk je graag in een dynamische en veranderlijke omgeving en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?  YER Insurance biedt jou de kans om je carrière verder vorm te geven bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals ASR, Achmea en Delta Lloyd.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Insurance. Overtuigd? Laat je cv bij ons achter of reageer op één van onze financiële vacatures binnen verzekeringen.

 

actuele vacatures in de verzekeringsbranche

Resultaten 1 tot 5 van 19

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen