Werken bij Athlon

Athlon3Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon 10 vestigingen in Europa. 

Mobiliteit met een missie

Bij Athlon draait alles om de mobiliteit van haar klanten. Athlon heeft een frisse blik op zakelijk en privé reizen. Athlon wilt weten wat haar klanten beweegt, nu en in de toekomst. Die kennis vertalen zij in slimme producten en diensten.

Missie en visie

Mobiel zijn en blijven
Met z’n allen zijn we steeds in beweging, om allerlei redenen en op allerlei manieren. De dagelijkse rit naar en van kantoor, een spontane lift of een uitje met de familie... Mobiliteit is overal en het verkeer is van ons allemaal. We willen mobiel zijn en blijven. Dankzij innovaties, lef en creativiteit verandert de manier waarop we ons verplaatsen. Hierdoor kunnen we de CO2-uitstoot verminderen, files aanpakken en kosten besparen. Athlon wilt vooroplopen in die ontwikkeling.

autos

Visie Athlon
Athlon wil de toonaangevende Europese aanbieder van autoleasing- en mobiliteitsoplossingen zijn.

  • Athlon levert innovatieve, duurzame en kostenefficiënte oplossingen aan haar klanten.
  • Zij hebben het streven de vertrouwde adviseur en facilitator voor al hun autoleasing- en mobiliteitsbehoeften te zijn.

Missie Athlon

  • Athlon wil de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen leveren voor de steeds veranderende behoeften van onze klanten.
  • Zij staan voor een persoonlijke klantbenadering.
  • Althon loopt voorop op het gebied van nieuwe en opkomende markttrends en technologieën.
  • Athlon levert duurzame producten, diensten en adviezen die de totale kosten van mobiliteit omlaag brengen.
  • Zij bieden operational excellence en superieure toegevoegde waarde aan haar klanten en aandeelhouder.

Werken bij Athlon

Athlon heeft de ambitie om de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn. Hoe staat het met jouw ambitie? Kom jij het team van Athlon nóg sterker maken?

Meer informatie of solliciteren?

Heb jij een ‘drive’ voor mobiliteit en ga je graag aan de slag bij Athlon? Lees dan de ervaringen van toekomstige collega’s, bekijk onze vacatures of solliciteer direct. We zijn benieuwd wat jou beweegt! Bekijk hieronder of er een uitdaging voor je tussenzit.

lookingdown