Constructeur - het vak en de vacatures

YER Vastgoed, Bouw & Infra is voortdurend op zoek naar Constructeurs die het verschil willen maken bij onze opdrachtgevers. Bij YER vervul je uitdagende opdrachten die impact hebben bij gerenommeerde organisaties. Onze consultants van YER begeleiden jou naar de top. Heb jij ervaring binnen de industrie en wil je een nieuwe uitdaging aangaan? We zien je graag op één van onze kantoren.

Werken als Constructeur via YER?

Als Constructeur ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten op het gebied van zowel technische aspecten als planning en voortgang. Jij construeert en modelleert in 2D en/of 3D en stuurt de vervaardiging van alle benodigde van detail- en samenstellingstekeningen aan. Je adviseert en ondersteunt opdrachtgevers en collega's bij het beoordelen van constructieve knelpunten vanaf conceptfase tot oplevering. 

Waar kun je terecht?

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER is al meer dan 26 jaar actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot wervingspartner van vele gerenommeerde partijen. Door een ruim aanbod aan uitdagende opdrachten hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Actuele bouw vacatures voor Constructeurs

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Contructeurs. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de bouw professional die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 3 van 3

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen