Advocaat - het vak en de vacatures

Ben je werkzaam als Advocaat en lijkt het je interessant om je kennis praktisch toe te passen bij gerenommeerde organisaties actief binnen de FMCG, Retail, IT of Food & Beverages? Wij van YER Legal zijn continu op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze Advocaat professionals.

Wat ga je doen als Advocaat IP Lawyer via YER?

Als IP Lawyer word je op interim basis ingezet bij onze opdrachtgevers. Je maakt voor bepaalde tijd onderdeel uit van een organisatie, waar je de expert bent op het gebied van merken en handelsnamen, auteursrechten, domeinnamen en rechten rondom commerciële uitingen in de markt.

Waar kun je terecht?

YER Legal is gespecialiseerd in het bemiddelen van juristen op HBO- en WO-niveau en werkt nauw samen met andere focusgebieden van YER. Focusgebied Legal richt zich met haar dienstverlening op de werving en selectie van juristen en advocaten voor tijdelijke en vaste posities binnen de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de Advocatuur. 

Actuele juridische vacatures voor Advocaten

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren professionals in de Advocatuur. Hieronder vind je een actueel overzicht van alle advocaat vacatures. Ben jij de professional die het verschil gaat maken? Zoek je een specifieke vacature of mis je een aantal mogelijkheden? Neem dan contact op met onze consultants.

Resultaten 1 tot 3 van 3

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen