Paralegal - het vak en de vacatures

YER Legal is voortdurend op zoek naar Paralegal professionals die het verschil willen maken met juridische kennis en opgedane ervaring. Bij YER vervul je uitdagende opdrachten bij de top van het bedrijfsleven. 

Werken als Paralegal via YER?

Door je juridische kennis, organisatorische vaardigheden en inzicht in de processen ben je in staat om het team inhoudelijk en administratief te ondersteunen. Je verdiept je graag in klanten en de markt en weet kansen bij klanten om te zetten in concrete acties en een optimale digitale dienstverlening.

Waar kun je terecht?

Als Paralegal jurist ben je in dienst bij YER Legal en word je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Je vervult diverse opdrachten bij gerenommeerde organisaties, de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven.

Actuele juridische vacatures voor Paralegal juristen

Bij YER vind je vacatures voor zowel de starters als senior Paralegal juristen. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures bij YER Legal. Ben jij diegene die wij zoeken? Zoek je een specifieke uitdaging of wil je meer weten? Onze consultants kunnen jou begeleiden naar de top.

Resultaten 1 tot 1 van 1

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen