Legal Counsel - het vak en de vacatures

YER Legal is altijd op zoek naar praktisch ingestelde juristen met een commerciële instelling. Je bent betrokken bij diverse acquisities en ondersteunt de General Counsel onder meer bij het opstellen en beoordelen van transactiedocumenten, het opzetten en uitvoeren van due diligence-trajecten en bij overige gerelateerde juridische vraagstukken.

Wat ga je doen als Legal Counsel via YER?

Het efficiënt en effectief beheersen en minimaliseren van de juridische risico’s bij aanbestedingsprocedures is je doelstelling. Jouw juridische beoordeling, onderbouwing en advies vormen de kern van je rol. 

Waar kun je terecht?

Als Legal Counsel ben je in dienst bij YER Legal en word je gedetacheerd en geplaatst bij gerenommeerde opdrachtgevers. Je vervult diverse opdrachten bij toonaangevende organisaties, behorende tot de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven. 

Actuele juridische vacatures voor een Legal Counsel

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren juristen Legal Counsel. Hieronder vind je een actueel overzicht van alle vacatures. Ben jij de jurist Legal Counsel die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen