Bedrijfsjurist - het vak en de vacatures

YER Legal is voortdurend op zoek naar advocaten die de overstap willen maken naar het bedrijfsleven. Bij YER Legal vervul je uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties. Onze consultants van YER Legal begeleiden jou naar de top. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Werken als (bedrijfs)jurist via YER?

De werkzaamheden kunnen variëren en zijn o.a. afhankelijk van de sector waarin de organisatie zich bevindt. Evenals de grootte van de juridische afdeling en mate waarin Legal op wereldwijd niveau vertegenwoordigd is binnen de organisatie. Bij de ene organisatie maak je onderdeel uit van een team op regionaal niveau, bij de andere organisatie vervul je een solo positie op internationaal niveau.

Waar kun je terecht?

Als Interim Bedrijfsjurist ben je in dienst bij YER Legal en word je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Je vervult diverse opdrachten bij toonaangevende organisaties, behorende tot de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven.

Actuele juridische vacatures voor juristen

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren bedrijfsjuristen. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de jurist die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 1 van 1

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen