Docent vacatures - werken in het onderwijs

Als docent weet je leerlingen te raken en naar een hoger niveau te tillen. Jouw vak is een vak van de toekomst. Jij bent de pedagoog en vakdidacticus die in staat is om leerlingen mee op reis te nemen in de wereld van jouw specialisatie. Bij YER zijn we altijd op zoek naar docenten die gaan voor kwaliteit.

Werken als docent bij YER?

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER is sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie. YER is de partner op het gebied van onderwijs, voor ambitieuze starters tot en met ervaren onderwijskundigen. 

Waar kun je terecht?

Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van diverse scholen in de regio van Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Door een ruim aanbod aan opdrachten hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities. Lees meer over onderwijs detachering via YER

Actuele YER onderwijsvacatures voor onderwijskundigen

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren docenten. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de onderwijzer die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants. Je kunt natuurlijk ook je cv achterlaten.

Alle docent vacatures onderwijs:

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

We horen graag van je

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Onze vacatures in je mailbox

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact