KOM WERKEN BIJ YER

Sluit je als consultant aan bij YER. Word onderdeel van een ambitieuze organisatie die flink groeit. Je toekomstige YER-collega’s zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Hou jij van initiatief nemen en ondernemend bezig zijn? Bij ons krijg je hiervoor alle ruimte. Zónder ellenlange interne processen.

Als consultant bij YER heb je de meest ondernemende job in loondienst. In een gezond, prettig en slagvaardig bedrijf. Niet alleen volgens onszelf, maar ook volgens onze werknemers. Lees erover in onderstaande interviews.


LEES DE VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S
OVER WERKEN BIJ YER

Lobke 480 x 315

Lobke
Meijerink


Lobke pakt de kansen die ze ziet en is daardoor snel aan het opklimmen. Ontdek hoe haar nieuwsgierigheid en leergierigheid haar helpen succesvol te zijn.

Lees meer

Jurjen 480 x 315

Jurjen
Riegman


Jurjen is een door de wol geverfde consultant die zijn energie en inspiratie bij YER vooral uit de mensen haalt. Waaruit nog meer, vertelt hij je hier.

Lees meer

Carly 480 x 315

Carly
van der Steen


Gedreven door doelgerichtheid, ambitie en positiviteit is Carly een voorbeeld van zelfgemaakt succes. Lees hier hoe ze dat doet.

Lees meer

Jaap 480 x 315

Jaap
van Bakel


Met zijn teams heeft Jaap groei gerealiseerd. Lees hoe hij zijn weg omhoog vond en waar hij als rasechte peoplemanager energie uit haalt.

Lees meer

Rob 580 x 315

Rob
van Roosmalen


Rob geeft zijn ambities vorm via de lessen van senior-consultants, de kracht van ons merk en de vrije kaders om binnen te werken en ondernemen. 

Lees meer

Annabel 480 x 315

Annabel
Mooren


Annabel bedacht samen met haar team een aantal marktoplossingen. Via dit artikel ontdek je meer over haar inspiratie, motivatie en aspiratie.

Lees meer

Kevin 480 x 315

Kevin
Barelds


Vanuit zijn sportachtergrond ontwikkelde Kevin een drive om te scoren. In dit artikel ontdek je welke successen hij tot nu toe boekte.

Lees meer

Kirsten 480 x 315

Kirsten
van der Linden


Menselijke verbinding ligt aan de basis van Kirsten haar successen. In dit artikel lees je over haar HR visie en een van haar slimste marktoplossingen.

Lees meer

Dirk 480 x 315

Dirk
Ruijs


Dirk's topsportachtergrond vormde de mentaliteit die hem helpt zijn ambities waar te maken. Je leest in dit artikel over zijn slimme marktoplossing en meer.

Lees meer

Christel-480-x-315

Christel
van Erp


Ontdek hoe haar ambitie Christels keuze voor YER bepaalde, hoe vrijheid leidt tot successen en op welke manieren ze haar team succesvol en happy houdt.

Lees meer

Bekijk de vacatures

Of neem vrijblijvend contact op via dit formulier.

Resultaten 1 tot 3 van 49

Groei met ons mee

Heb jij enkele jaren werkervaring in de arbeidsbemiddeling? Ben je enthousiast over YER én:

  • Ambitieus
  • Commercieel
  • Ondernemend

Dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens in te vullen.

CONTACT

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. We kijken uit naar onze kennismaking.