KOM WERKEN BIJ YER

Sluit je als consultant aan bij YER. Word onderdeel van een ambitieuze organisatie die flink groeit. Je toekomstige YER-collega’s zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Hou jij van initiatief nemen en ondernemend bezig zijn? Bij ons krijg je hiervoor alle ruimte. Zónder ellenlange interne processen.

Als consultant bij YER heb je de meest ondernemende job in loondienst. In een gezond, prettig en slagvaardig bedrijf. Niet alleen volgens onszelf, maar ook volgens onze werknemers. Lees erover in onderstaande interviews.


LEES DE VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S
OVER WERKEN BIJ YER

Lobke 480 x 315

Lobke Meijerink


Lobke pakt de kansen die ze ziet en is daardoor snel aan het opklimmen. Ontdek hoe haar nieuwsgierigheid en leergierigheid haar helpen succesvol te zijn.

Lees meer

Carly 480 x 315

Carly van der Steen


Gedreven door haar doelgerichtheid, ambitie en positiviteit is Carly van der Steen een voorbeeld van zelfgemaakt succes binnen onze organisatie. Lees hier hoe ze dat doet.

Lees meer

Rob 580 x 315

Rob van Roosmalen


Rob van Roosmalen geeft zijn ambities binnen YER vorm via de lessen van senior-consultants, de kracht van ons merk en de vrije kaders om binnen te werken en ondernemen. 

Lees meer

Jurjen 480 x 315

Jurjen Riegman


Jurjen is een door de wol geverfde consultant die zijn energie en inspiratie bij YER vooral uit de mensen haalt. Waaruit nog meer, vertelt hij je hier.

Lees meer

Jaap 480 x 315

Jaap van Bakel


Lees hoe Jaap zijn weg omhoog vond binnen ons bedrijf en waar hij als rasechte peoplemanager de meeste energie uithaalt.

Lees meer

Annabel 480 x 315

Annabel Mooren


Annabel bedacht samen met haar team een aantal marktoplossingen. Via dit artikel ontdek je meer over haar inspiratie, motivatie en aspiratie.

Lees meer

Bekijk de vacatures

Of neem vrijblijvend contact op via dit formulier.

Resultaten 1 tot 3 van 39

Groei met ons mee

Heb jij enkele jaren werkervaring in de arbeidsbemiddeling? Ben je enthousiast over YER én:

  • Ambitieus
  • Commercieel
  • Ondernemend

Dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens in te vullen.

CONTACT

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. We kijken uit naar onze kennismaking.