Werken bij Bosch

De waardenscheppende innovaties van Bosch zijn gericht op “Technologie voor het leven”- en zijn ongeëvenaard in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid voor zowel mens als milieu. De missie van Bosch is de kwaliteit van leven te verbeteren met Bosch producten. Zo zorgt Bosch ervoor dat zij leveren wat de mens nodig heeft nu en in de toekomst.

Client_Bosch_230-150

Bosch in Nederland

Bosch is al sinds 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep heeft in Nederland 19 vestigingen met meer dan 4.000 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel, Deventer, Weert en Schiedam.

Bosch Groep

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 390.000 medewerkers (situatie op 31 december 2016). Volgens voorlopige cijfers realiseerde het bedrijf in 2016 een omzet van 73,1 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme woningen, slimme steden, geconnecteerde mobiliteit en geconnecteerde industrie. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van Bosch Group bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven.

 

Client_Bosch_230-150

Mobility Solutions

Bosch maakt individuele mobiliteit gereed voor de toekomst. Als 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van onderdelen aan de auto-industrie leveren wij een bijdrage aan veiliger, schoner en zuiniger autorijden.
Client_Bosch_230-150

Industrial Technology

De bedrijfssector Industrial Technology omvat innovatieve oplossingen voor de divisies Drive and Control Technology en Packaging Technology.

Client_Bosch_230-150

Consumer Goods

Deze bedrijfstak bevat een breed assortiment aan producten en oplossingen binnen de domeinen van elektrisch gereedschap en huishoudelijke apparaten.

 

 

Onze vacatures bij Bosch

bosch

Wij brengen veel mensen samen onder één dak met verschillende mindsets, talen en religies. Deze diversiteit is onze sterkte. Wij beschouwen het als een impuls voor de innovaties van morgen – en als een belangrijk goed die wereldwijd een band creëert tussen medewerkers. Het is vanzelfsprekend dat voor iedereen binnen Bosch gelijke kansen bestaan. Het is de enige weg om essentiële kennis te leiden naar de plek waar deze optimaal bijdraagt. Zo kunnen we samen sterk blijven – nu en in de toekomst.

Resultaten 1 tot 5 van 5