Onderwijs

De onderwijssector in Nederland is dynamisch en in beweging. Vooral het Voortgezet Onderwijs heeft te kampen met bezuinigingen, vergrijzing, onder druk staande onderwijsprestaties en oplopende lerarentekorten. Scholen staan voor de uitdaging deze ontwikkelingen het hoofd te bieden.

1e en 2e graads docenten

onderwijsvacaturesYER weet precies wat er speelt binnen het onderwijs. Om het lerarentekort te kunnen aanvullen is er een grote vraag naar bevoegde en bekwame docenten. Wij bemiddelen voor onderwijzend personeel (OP), onderwijsondersteunend personeel (OOP), management- en directiefuncties. Onze focus ligt op 1e en 2e graads docenten in de tekortvakken binnen het Voortgezet Onderwijs. YER biedt begeleiding op maat aan met uitdagende docent vacatures. Middels evaluaties, trainingen en roundtables houden we je op de hoogte van de actualiteiten binnen het vakgebied en ondersteunen wij je bij de ontwikkeling van jouw carrière. Bekijk hieronder ons compleet overzicht van alle vacatures in het onderwijs.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Public. Overtuigd? Laat je cv bij ons achter of reageer op één van onze onderwijs vacatures.

Actuele vacatures

Altijd op zoek naar:

Upload jouw CV

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact