Werken bij First Consulting

First Consulting is een ambitieuze en no-nonsense consultancy partij die met 150 medewerkers, allen academisch opgeleid, elke dag het verschil maken bij aansprekende klanten. In de afgelopen jaren heeft First een groot aantal klanten opgebouwd in de telecom, mobiliteit, energie, industrie en financiële sector.

Supertrots is First Consulting op het brede klantenbestand: BAM, Essent, ABN AMRO, Nuon, Staples, PostNL, Expereo, Stedin, Heineken, Achmea, Enexis, Liberty Global, Alliander, KPN, Telfort, Tele2, Dool Industries, Denso, ProRail, Gasunie, Greenchoice en Eneco. Kwaliteit is waar het om gaat. First Consulting heeft een passie voor operationele vraagstukken met impact, waarbij het bedrijfsproces als eerste onder de loep wordt genomen.

Maar First heeft ook veel IT- en implementatie vaardigheden. Klanten zijn daarbij altijd in de lead. First vraagt letterlijk aan de operationele directeur wat er op zijn of haar agenda staat en hoe het kan helpen om dit te realiseren. First Consulting werkt altijd nauw met de klant samen en gaat voor een duurzaam resultaat. Implementatie is daarbij een must. 

Onze vacatures bij First Consulting

Logo_firstconsulting_180Werken bij First Consulting betekent pragmatisch werken en onderdeel uitmaken van een hecht team. First Consulting kent geen kantoor, het verschil maak je bij de klant. Toch blijkt uit het medewerkerstevredenheids- onderzoek dat er hoog wordt gescoord op groepsgevoel en samenwerken.

Werken bij First Consulting is tevens kiezen voor ondernemerschap en ruimte voor persoonlijke groei in een organisatie met korte lijnen, geen onnodige regels en waardering op basis van prestaties. 

Wil jij het maximale uit jezelf halen en dagelijks slim resultaat realiseren met een enthousiaste groep collega’s? Neem eens een kijkje bij de onderstaande vacatures.

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.