werken in de bouw

De complexiteit in de bouwsector neemt steeds verder toe. Dit komt onder andere door de procedures bij aanbestedingen en de regelgeving voor duurzaam en energiezuinig bouwen. Onze opdrachtgevers lopen voor op het gebied van innovatieve toepassingen. Commitment en samenwerking is hierbij van groot belang, waarbij men ook de juiste praktijkdetails en het hoge kwaliteitsniveau niet uit het oog mag verliezen.

Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector, weten wij precies wat er speelt en hoe organisaties binnen deze dynamische sector functioneren.

Wil jij een bijdrage leveren aan de innovatie van het vakgebied? Binnen het focusgebied iStock_17583165_XLARGE-200x150Bouw kun je onder andere aan de slag als tendermanager, contractmanager, commercieel manager of bekijk de andere uitdagende bouw vacatures. Met een ruim aanbod aan vacatures door het hele land is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Vastgoed, Bouw & Infra. Overtuigd? Reageer op één van onze vacatures.

 


Actuele vacatures in de bouwsector

Resultaten 1 tot 5 van 74

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen