banen in de vastgoedsector

De vastgoedsector in Nederland heeft het tijdens de crisis behoorlijk moeilijk gehad, maar de markt is momenteel aan het stabiliseren en met een opmars bezig. Voor organisaties actief in de branche is een optimale investering en exploitatie van vastgoed een belangrijke doelstelling. Een duidelijke visie en strategie is hierbij essentieel. Deze ontwikkelingen vragen om talent met passie voor vastgoed.

Wil jij werken aan uitdagende vastgoedprojecten en vraagstukken? Ben je onderhandelingsvaardig, oplossingsgericht en sterk in coördineren?

YER heeft regelmatig vacatures in vastgoed beschikbaar. Zo bemiddelen wij onder andere iStock_71593033_XXXLARGE-200x150voor leasing managers, technisch managers of asset managers. In deze functies ben je verantwoordelijk voor vastgoedprojecten op het gebied van beheer, onderhoud of renovatie. Je zorgt voor goede resultaten door alle belangen optimaal te faciliteren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Vastgoed, Bouw & Infra. Overtuigd? Reageer op één van onze vacatures.

 


Actuele vacatures in de vastgoedsector

Resultaten 1 tot 5 van 7

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen