WoutervanGogh“YER besteedt aandacht aan onderlinge ontmoetingen.”

Wouter van Goch
Functioneel Test Engineer, DAF trucks

Wouter van Goch had een brede technische achtergrond door zijn studie werktuigbouwkunde Automotive Engineering aan de Fontys Hogeschool en zijn afstudeerstage waarin hij onderzoek deed naar waste heat recovery. Die brede achtergrond was voor ons reden om met hem in gesprek te gaan over vacatures bij TNO en DAF. Het werd DAF, waar hij eerder al stage had gelopen.

Wouter over zijn werk…
“Ik begeleid functionele proeven op de MX11 motoren. De motor wordt voorzien van ombouwdelen en meetpunten, waarna deze in de testcel volgens een specifiek protocol getest wordt. Vervolgens worden alle meetgegevens verwerkt en worden alle gebreken en verbeterpunten samen met de Design Engineer uitgewerkt. Het eindproduct is een rapportage waarin ik al mijn bevindingen concludeer.”

…en over YER
“YER Technology hielp me met het herschrijven van mijn cv en heeft me goed voorbereid op mijn gesprek bij DAF. Zij regelden de bemiddeling en hebben mijn capaciteiten in de schijnwerpers gezet bij DAF. Wat ik ook goed vind aan YER, is dat ze aandacht besteden aan onderlinge ontmoetingen tussen gedetacheerden. Ik ben twee keer bij een bijeenkomst geweest en vond het leuk daar collega’s te ontmoeten die bij andere bedrijven in de regio werken. Laatst is ook een docent van de TU Eindhoven uitgenodigd die een boeiend verhaal vertelde over het effect van aerodynamica op de prestaties van wielrenners. Daar kan ik wat mee!”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen