RobvandenNieuwenhof“Bij YER doen ze wat ze beloven.”

Rob van den Nieuwenhof
Research Scientist Automotive Powertrains, TNO

Rob van den Nieuwenhof begon al vroeg met het sleutelen aan brommers. Na de HTS Autotechniek behaalde hij zijn mastertitel aan de TU Eindhoven. Al tijdens die studie kwam hij met ons in contact – en zo wisten we direct dat hij geknipt was voor de functie van Research Scientist Automotive Powertrains bij TNO.

Rob over zijn werk…
“We willen bij TNO weten waar we over 20 jaar staan qua mobiliteit. Wat vraagt de markt dan? Welke behoeften zijn er dan - en hebben we dan misschien de ‘holy grail’ fuel ontdekt? Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan duurzaam vervoer en zou het super vinden als ik enkele door ons ontwikkelde technologieën in de markt kan zetten.”

…en over YER
“Ik voel me thuis bij YER, omdat de medewerkers naturel zijn en gemakkelijk in de omgang. Bovendien hadden ze met de TNO-functie een goed aanbod voor me. Bij YER doen ze wat ze beloven. Dat vind ik heel belangrijk. Ik had op vrijdag een gesprek en op maandag kon ik al beginnen! Eens in de drie maanden heb ik nu nog een meet & greet met mijn accountmanager. Dat is voor mij voldoende om elkaar op de hoogte te houden.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen