JeroenMolenaar“Ik ervaar YER Technology als een jonge en dynamische club.”

Jeroen Molenaar
Project Lead Engineer, DAF Trucks 

Na zijn HTS-studie Autotechniek ging Jeroen Molenaar aan de slag bij NedCar, waarna hij zijn carrière verder internationaal invulde bij onder andere BMW, MAN Trucks en Daihatsu in München, Lexus in Brussel en Chrysler, Jeep en Dodge in Keulen. Omdat hij inmiddels getrouwd was en kinderen had, wilde hij terug naar Nederland. Dat maakte hem dé perfecte kandidaat voor de vacature voor Project Lead Engineer die wij bij DAF Trucks hadden!

Jeroen over zijn werk…
“Ik geef samen met een collega leiding aan 26 mensen en ben verantwoordelijk voor alles wat op en aan de motor zit. Het is een aansprekende baan, omdat we gebruikersproblemen zo snel mogelijk moeten oplossen en die verbeteringen meteen moeten verwerken in de basis. We zijn dus tegelijk met de korte én met de lange termijn planning bezig. Waar ik ook veel voldoening uit haal, is het samenwerken met al die verschillende mensen in mijn team. Ik vind het leuk om met die diversiteit om te gaan en om mensen te motiveren. “

…en over YER
“Ik ervaar YER Technology als een jonge en dynamische club mensen, met wie het prettig samenwerken is. Als YER me verder kan helpen in mijn professionele ontwikkeling, zal ik daar ook zeker gebruik van maken. Ik zou het bijvoorbeeld interessant vinden een cursus projectmanagement te doen of iets met technische analyse en statistiek. Daar kan ik in mijn werk zeker profijt van hebben.

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen