EtienneCoezijn“Na mijn kennismakingsgesprek met YER ging het meteen snel.”

Etienne Coezijn
Software Engineer, ASML

Etienne Couzijn was al jong geïnteresseerd in elektronica en computers, waardoor het een logische beslissing voor hem was Information Technology aan de TU Eindhoven te gaan studeren. Drie jaar lang werkte hij bij Philips aan 3D televisies en andere projecten, maar toen zijn werkplek verhuisde besloot hij een andere uitdaging te zoeken. Toen we die tip kregen, hebben we contact met hem gezocht voor een functie bij ASML.

Etienne over zijn werk…
“Wat mij hier bevalt, is de dynamiek en de goede sfeer. De mensen zijn trots op hun werk en de lat wordt steeds hoger gelegd. Ik vind het leuk bij innovatieve technologie betrokken te worden én om samen met mensen tot ideeën te komen. Ik ben ervan overtuigd dat optimale oplossingen alleen gevonden worden binnen een team. Bij ASML delen ze dit inzicht.”

…en over YER
“YER Technology had gehoord dat enkele mensen bij Philips op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. Na mijn kennismakingsgesprek met YER ging het meteen snel. Binnen korte tijd zat ik in onderhandeling over een contract, waarna ik direct bij ASML aan de slag kon. Voor mij is YER Technology dus snel én effectief!”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen