Public_WilmarvanderGraaf_112x112_BW“YER kan mij goed begeleiden bij mijn ontwikkeling.“

Wilmar van der Graaf
Kwaliteitsmedewerker Schuldhulpverlening, Gemeente Den Haag

Wilmar van der Graaf heeft ruim 7 jaar als Schuldhulpverlener gewerkt via verschillende detacheringsbureaus. Daar kon hij niet verder groeien, maar hij wilde wél de stap maken naar kwaliteitscontrole. Wij boden hem de oplossing. Wilmar kon als Kwaliteitsmedewerker aan de slag bij de gemeente Den Haag. Een kans die hij met beide handen aangreep.

Wilmar over zijn werk…
“Ik werk bij de afdeling Financiële Dienstverlening waar ik me voornamelijk bezighoud met kwaliteits- en procesverbeteringen. Ik toets de kwaliteit van dossiers en stel verbeterplannen op. Door mijn inhoudelijke achtergrond en mijn ervaring bij meerdere gemeentes kan ik goed feedback geven en kennis op mijn collega’s overbrengen. Met de kwaliteitscommissie bekijken we processen vanuit verschillende disciplines, waarna we ze gezamenlijk proberen te verbeteren. Al na enkele maanden begonnen we hiervan de resultaten te zien.”

…en over YER
“De nieuwe uitdaging en de ontwikkelingsmogelijkheden waren voor mij de belangrijkste redenen om voor YER te kiezen. Het contact met mijn consultant is warm en we spreken elkaar minstens één keer per maand om te evalueren en bij te praten, en als het nodig is vaker. Ik hoop in de toekomst verdere stappen te maken richting de juridische kant van de schuldhulpverlening. YER kan mij goed begeleiden bij mijn ontwikkeling.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen