Public_PatrickQuispel_112x112_BW“Consultants tonen betrokkenheid en komen afspraken na.”

Patrick Quispel
Handhaver, Gemeente Breda

Nadat Patrick Quispel zijn profiel op LinkedIn had gezet, werd hij door verschillende bureaus benaderd. Hij koos voor YER, omdat hij een goed gevoel bij ons had. Dat was wederzijds! Sinds februari 2015 werkt hij via YER Public dan ook als Handhaver bij de gemeente Breda.

Patrick over zijn werk…
“Als Handhaver zie ik toe op rechtmatig gebruik van gemeenschapsgeld. Krijgen mensen met een uitkering waar ze recht op hebben en komen ze hun wettelijke verplichtingen na? Om dit te controleren houd ik me op kantoor bezig met lopende onderzoeken of ga ik op huisbezoek. Je weet nooit wat de dag brengt en met wat voor klant je te maken krijgt. De ene keer heb je een repressieve rol en de andere keer een meer hulpverlenende. Het vak vraagt veel flexibiliteit en die afwisseling maakt het interessant!”

...en over YER
“Ik heb gekozen voor YER door een combinatie van de functie, een goed gevoel bij YER en een klik met mijn consultant. Het proces van kennismaking tot sollicitatie verliep heel snel en soepel. Ik merk echt een verschil met andere bureaus. YER heeft een andere stijl. De consultants zijn betrokken en professioneel - en afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring. “

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen