Public_NadiavanderVoorn_112x112_BW“Persoonlijke ontwikkeling is echt onderdeel van werken bij YER.”

Nadia van der Voorn
Inkomensconsulent, Gemeente Heerde

Nadia van der Voorn is sinds januari 2015 door YER Public gedetacheerd bij de gemeente Heerde. Door twee studies (HBO Management, Economie en Recht en WO Rechten) en jarenlange ervaring weet ze precies hoe de processen bij gemeentes werken. Daarmee biedt ze ons én de gemeente Heerde meerwaarde. Maar omgekeerd zijn we er ook voor haar. Daarom gaat ze naast haar werk nu een opleiding volgen.

Nadia over haar werk…
“Als Inkomensconsulent beoordeel ik de rechtmatigheid van uitkeringen. Wat valt binnen de wet en waar heeft de klant recht op? Er is één Participatiewet, maar geen klant is hetzelfde. Ik probeer iedere klant daarom een passende oplossing te bieden. Dat maakt het werk leuk. Ik doe dit nu ruim vijf jaar en ben eraan toe weer aan mijn carrière te werken. Ik wil stappen zetten naar een nieuwe uitdaging aan de beleidskant.”

…en over YER 
“Samen met mijn consultants ben ik erin geslaagd mijn werk goed te laten aansluiten op mijn privésituatie. Ik heb vanaf het begin ook aangegeven dat ik me wil ontwikkelen richting de beleidskant. YER biedt hiervoor ruimte en we hebben daarom gelijk duidelijke afspraken gemaakt. Persoonlijke ontwikkeling is echt onderdeel van werken bij YER. Dat was voor mij een belangrijke reden om voor YER te kiezen. Ik ga nu de opleiding ‘beleid schrijven’ volgen. Daarmee kan ik mezelf nog breder inzetbaar maken.“

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen