Public_MartinvanEgmond_112x112_BW“Ik vind werken als gedetacheerde via YER ideaal.”

Martin van Egmond
Procesbegeleider Jeugd & Wmo, Gemeente Wageningen

Martin van Egmond is sinds maart 2015 bij YER Public in dienst. Hij heeft al een flinke carrière binnen het publieke domein opgebouwd - en we zijn dan ook blij dat we zo´n ervaren professional aan ons mochten binden. Ook Martin profiteert van onze samenwerking. Als gedetacheerde kan hij veel verschillende projecten doen zonder zich over de randzaken druk te maken. Die regelen wij!

Martin over zijn werk…
“Vorig jaar is er binnen onze sector vooral beleidsmatig veel gebeurd. Wij zijn bij de gemeente Wageningen nu bezig dit beleid naar de praktijk te vertalen. Alles moet in de uitvoering getoetst worden en vervolgens moeten we vaak bijsturen. Ik ben de brug tussen beleid en praktijk. Ik inventariseer, pak dingen op en stuur bij. De helft van mijn werk is gepland, de andere helft bestaat uit onverwachte zaken waar ik tegenaan loop. De uitdaging zit hem in de zaken waar ik niet 1-2-3 een antwoord op heb. Dat onverwachte aspect vind ik leuk.”

...en over YER
“Ik heb YER via Google gevonden en heb toen gereageerd op een vacature. Daarna ging het als een speer! Binnen drie weken kon ik starten met mijn opdracht. Ik vind werken als gedetacheerde via YER ideaal. Doordat ik bij YER op de payroll sta, kan ik me concentreren op mijn opdracht en heb ik verder geen omkijken naar andere zaken. YER regelt alles en de ondersteuning is goed. Ik had gelijk vertrouwen in mijn consultants en dat maken ze tot nu toe waar!”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen