Public_HettyvandeSchootbrugge_112x112_BW“YER staat open voor ambitieuze mensen, ongeacht hun leeftijd.”

Hetty van de Schootbrugge
Adviseur WMO, Gemeente Amersfoort

Na jarenlang in een commerciële functie te hebben gewerkt, nam Hetty van de Schootbrugge afscheid van haar baan, na een reorganisatie. Ze koos daarna bewust voor de publieke sector en investeerde in haar ontwikkeling. Die switch heeft zeer goed uitgepakt! Sinds maart 2014 werkt Hetty voor YER Public en is ze gedetacheerd bij de gemeente Amersfoort.

Hetty over haar werk…
“Door het volgen van een opleiding en een jaar lang gratis ervaring opdoen bij Servicebureau Gemeenten Amersfoort, heb ik echt in mezelf geïnvesteerd, En dat heeft zich uitbetaald! Ik werk nu met veel plezier via YER als Adviseur WMO bij de gemeente Amersfoort. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele traject, van melding tot het besluit. Ik doe de intakes, leg huisbezoeken af, indiceer, onderhoudt contacten met alle betrokkenen, bewaak de voortgang en maak uiteindelijk het verslag. Juist die afwisseling maakt het interessant!”

...en over YER
“Ik ben begonnen met een opdracht via een andere detacheerder. Hoewel de opdrachtgever mij een vaste baan aanbood besloot ik om niet te blijven. Ik zocht meer uitdaging en verdieping en wilde mijn kennis vergroten. YER heeft mij toen succesvol bemiddeld. De vacature was eigenlijk bedoeld voor een senior kandidaat, maar mijn consultant kon toch een gesprek voor me regelen. YER staat open voor ambitieuze mensen, ongeacht hun leeftijd. Ik ben dan ook blij dat ze mijn drive herkenden en ervoor open stonden iemand van mijn leeftijd (ik ben 60) te bemiddelen.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen