Public_HermanHiemstra_112x112_BW“De kennissessies van YER zijn van toegevoegde waarde voor mijn werk.”

Herman Hiemstra
Contentmanager, Gemeente Den Haag

Herman Hiemstra werkt sinds oktober 2014 bij YER. Dankzij zijn jarenlange ervaring in marketing, communicatie en journalistiek draait hij snel mee in steeds andere omgevingen, óók binnen het sociaal domein. Daarom is hij via YER Public als Contentmanager gedetacheerd bij de gemeente Den Haag.

Herman over zijn werk…
“Ik ben bij de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten verantwoordelijk voor het optimaliseren van een deel van de externe communicatie. Niet alleen online, maar bijvoorbeeld ook folders, brieven en presentaties. Op dit moment bereid ik met een team van 12 mensen de communicatie voor rondom de overheveling van een dienst voor speciaal vervoer. Ook hebben we onlangs een website gelanceerd. Met elkaar zorgen dat dit soort grote projecten goed wordt afgerond - dat verveelt nooit. En het mooiste is dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken: schrijven is een passie van me.”

...en over YER
“YER kwam dus precies op het juiste moment met deze leuke opdracht. Met de huidige ontwikkelingen is het sociaal domein een zeer dynamisch werkveld. Ik heb alleen nooit eerder binnen de publieke sector gewerkt. Daarom ga ik graag naar YER kennissessies voor informatie over bijvoorbeeld wetswijzigingen. Dat is zeker van toegevoegde waarde voor mijn werk bij de gemeente. Ook mijn andere ervaringen met YER zijn zeer positief: de procedure verliep snel, afspraken zijn nagekomen en het contact met mijn consultant verloopt goed.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen