Werken bij DAF

DAF Trucks N.V. is een sterk groeiende internationale producent van middelzware en zware trucks. Achter DAF staan 8.000 trotse medewerkers die samen bouwen aan zo'n 52.000 trucks per jaar. Mensen die zich elke dag inzetten voor een perfect productprogramma en een groeiend marktaandeel. Samen met een no-nonsense cultuur, directe communicatie en gemotiveerde medewerkers is DAF de werkgever die je zoekt.

Discipline_Automotive_230-150Kwaliteit tot in het kleinste detail. Dat onderscheidt een DAF van iedere andere truck. Van de stalen voorbumper en de vrijwel onbreekbare Lexan koplampglazen, tot het stijlvolle cabine-interieur en de betrouwbare, krachtige aandrijflijn. Een DAF is gebouwd om te presteren. Ontwikkeld en geproduceerd door mensen die van trucks houden.

Met de uitstekende carrière- en opleidingsmogelijkheden is DAF Trucks de werkgever die je zoekt. Uit het ‘Beste Werkgeversonderzoek’, uitgevoerd door Effectory en Intermediair, is DAF geëindigd op de 35e plek voor de Beste Werkgever 2015 in de categorie ‘organisaties met meer dan 1.000 medewerkers’.

Ontdek jouw vacature bij DAF

daf_260DAF is marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt. Dit heeft DAF gerealiseerd door alleen de hoogste kwaliteit trucks af te leveren. Hier wordt hard aan gewerkt door vakkundige mensen met een passie voor automotive.

YER Technology brengt deze mensen en DAF samen. Een carrière bij DAF? Bekijk onze vacatures. Staat er op dit moment niets voor je tussen? Laat dan jouw CV bij ons achter.

Resultaten 1 tot 5 van 34