Werken bij ASML

ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC's. ASML loopt voorop in de technologie en levert systemen aan alle toonaangevende chipfabrikanten over de hele wereld.

Client_ASML_230-150De medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt. Het is de ideale omgeving voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Heb jij een passie voor technologie en wil je deel uitmaken van een team dat elke dag nieuwe ideeën uitprobeert en constant op zoek is naar betere, nauwkeurigere en snellere werkmethoden, neem eens een kijkje bij de vacatures.

Onze vacatures bij ASML

asml_260YER Technology is doorlopend op zoek naar ambitieuze Engineers, Projectleiders, Planners en Logistieke Specialisten voor ASML.

Wil je ook werken bij ASML? Bekijk de vacatures via YER Technology, solliciteer op de openstaande opdrachten en vacatures. Staat er op dit moment niets voor je tussen? Laat dan jouw CV bij ons achter.

Resultaten 1 tot 5 van 69