Skip to main

ASML-vacatures

Filters

7 vacature(s) gevonden

Technical Architect | GCP | SecOps | Build Systems - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Hbo Detachering via YER

From Stone Age software to Silicon Valley dreams - Are you ready for a digital makeover?

Bekijk vacature

MS LO CRL 5 ploegen Magazijn cleanroom operator - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven Supply Chain Transport & Logistiek Mbo Detachering via YER

Ben jij een teamspeler, servicegericht, flexibel en doelgericht en wil je graag de best mogelijke prestaties behalen in een hightech omgeving ? Dan is de functie Magazijn/Cleanroom Operator wellicht...

Bekijk vacature

MH3 CP (MILOT) - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven Supply Chain Transport & Logistiek Mbo Detachering via YER

Wil jij uitdagende hightech processen ondersteunen en onderhouden? Vind jij het oprecht leuk om deel uit te maken van een gemotiveerd team in een nieuwe hightech cleanroomomgeving? Dan is deze functie...

Bekijk vacature

Senior DevSecOps IT Engineer - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Wo Bachelor Detachering via YER

DevSecOoops - Because failure is inevitable

Bekijk vacature

Cloud (GCP) Software Architect - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Hbo Detachering via YER

Turn an enriched history into a modern cloud-native landscape!

Bekijk vacature

Senior Program Manager RBA - ASML Holding N.V.

Veldhoven Directie & Management IT Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Able to lead complex, impactful and multi-stream projects?

Bekijk vacature

(Senior) DevSecOps Engineer – Software Integration - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Wo Master Detachering via YER

Combine your passion for security, software development and (cloud)infrastructures!

Bekijk vacature

De meest actuele ASML-vacatures 

Heb jij een technische achtergrond en zoek je vacatures bij ASML? Dan helpen onze consultants je graag op weg. Wij zijn dé carrièrecoach voor ambitieuze kandidaten en begeleiden je van a tot z. Voorbeelden van ASML-functies waarvoor wij bemiddelen: UI developer, technician cleanroom services, technician extreme ultraviolet machinery, technical support engineer optics/engineer system qualification. Ook plaatsen we werkvoorbereiders elektrotechniek en kun je op basis van detachering bij een project aan de slag. Meer weten? Bekijk nu het actuele vacatureoverzicht.  

Professioneel advies over vacatures bij ASML 

Als je carrière wilt maken bij ASML neem dan contact op met YER. Onze consultants vertellen je alles over de nieuwste vacatures bij dit unieke bedrijf en ondersteunen je bij het vinden van jouw droombaan. Wij denken inhoudelijk met je mee, want veel van onze bemiddelaars hebben zelf een technische achtergrond en/of veel kennis van de hightechbranche. Of je nu een starter bent, een gevorderde professional of ervaren specialist, wij zijn jouw loopbaancoach in iedere carrièrefase en hebben veel oog voor jouw ontwikkeling. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Ontdek jouw ideale ASML-vacatures 

Wil je solliciteren bij de succesvolle hightechspecialist ASML, dan ontdek je bij YER de uitdagendste vacatures. Zowel R&D als assemblage vinden plaats op het hoofdkantoor in Veldhoven, terwijl het bedrijf ook wereldwijd actief is. ASML loopt voorop in de technologie die complexe lithografiesystemen produceert die te gebruiken zijn bij de productie van geïntegreerde schakelingen. Specialisten op het gebied van de exacte wetenschappen, werktuigbouwkunde en software werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams. De ideale omgeving dus voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wil je deel uitmaken van zo’n inspirerend team? Kies dan nu jouw vacature en solliciteer direct.